Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanic:Kmeeee bosnjaci nam ne daju da dignemo kredit kmee
A kome to "Poboljšati putnu infrastrukturu"? Crnom Arapinu?! Ili kvislinzima, da ne troše vrijeme na uvoz Prokrustovki za bh-građane, bh-društvo i bh-državu?!
Nadeem Elahi..rodjeni Izraelac koji zivi u SAD..
Poboljšati putnu infrastrukturu u prevodi znači da su se dogovorili da podignu akcize za gorivo!!! Znači, odoše sve cijene u tačku, a poljoprivednici će imati još veće troškove za proljetnu sjetvu.
Ovi ko narkomani.... Kriziraju.. Nema para..
Sud i Tuzilastvo BiH, pola sadasnje politicke scene ne bi postojalo, za narod BiH to bi bilo.kao Dejton 2.
ukljucujuci Ivanica sto je Ustav krsio
daj pare...............
Boljke da si rekao poboljsat postansku posiljku, da ne kmecis kada carina provjerava sadrzaj pisma.
Carina ne proverava sadržaj pisama tele glupo... To samo smde booošnje rade. 😂
Jel ispričao i njemu laž kako mu je pismo otvoreno? 😁
Vi booošnje živite da podjebavate druge pa onda kmečite dženocaaaajd help help dženocaaaajd... 😂
tito, brati se i pobij ovu bagru
Kako bolan poboljsati infrastrukturu kad smo pare smjestili u stranim bankama.Moj jaran Dodik malo pa malo ode za Moskvu mislim da bosi pare,a ja kao Ivanic sam posten pa pustite nam jednu bransu kredita..hvala unaprijed.
hahahahhahahahhaha