Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraz izdati ,prodati ,zaduuiti narode ,drzavu.. onda moze sve.
Bravo.
Nikada u istoriji se nije slavio Genocid i ratni zlocini, kao sto ih slave Srbija i Hrvatska i njihovi sateliti u BiH, a nemoguce je graditi buducnost na zlocinima. To treba da brine nas, a ne Vasington, Moskva i Stanbol. Nazalost, tacno je da uz pomoc ovih centara moci mozemo poceti jos jedan kvalitetan rat. A nakon toga, pokusati izgraditi kakav- takav mir, kad nemamo nista, dok kuce jos gore, jer prekasno je nakon 30 godina glasanja za "nase", protih "njihovih".
Све си рекао у једном ставу мада смушено али довољно. Какав геноцид? Унутар рода нема геноцида! Нико не спори злочине али позивати се на одлуке политичког суда то је оно што је погубно по све нас.
Pa kako nismo gradili i prvu i drugu Jugu se gradilo a posebno.BiH a da se nije kaznio dusmanski odnos jedne skupine kroz par stoljeca nego ono" nema veze pa nasi su"
Spuštanje standarda EU prikazujete kao svoje političke pobjede. Zbog tih njihovih dvostrukih mjerila i EU sama propada, a nas pvde 20 godina zavaravaju o nekom napretku.
Srbija ima status kog Trojka veliča kao uspjeh već 10 godina Turska preko 30
Haj ne sramoti se mameti koji ste to vi zakon usvojili na Eu putu zadnji 30 godina de jedan
Vi staronje ste najviše štete nanijeli građanima BiH.
Tako je Ivanicu
Ukrajina i Nato traze Balkan u svoju korist.
Haj ti to reci demagogu Konja kovicu i partizanu Njivi... Oni jos narod varaju da su nesto uradili.
gledaj zvalja ko da ga je tudjman pravio
Ma za 8 godina nijedan zakon od 14 prioriteta niste usvojili, a ovi su za godninu 10. Kojim se to ti rezultatima hvalis ? Poklopi se!
isti naš neka nermin nisksic ko da su burazeri
pa i jesu komunistička bagra
@salim se ja ne moze on imati epitet naš
Od ovih trenutno na vlasti ne moze gore, u svakom pogledu
Kako pamtim nikada Elektroprivreda BiH nije poslovala u minusu ,minus od 140 mil za 2023-u ,koji je napravila Nikšićeva vlada ne moze niko sanirati, osim novčanici građana, kada poskupi struja
Niksiceva vlada, a dug nastao u vrijeme stare postavke SDA-ovaca i SBB-ovaca. Da je SDA ostala sad bi bilo 50% poskupljenje, koliko su problema napravili!
Jaro ,dobit Elektroprivrede u 2022-j 6 mil ,tad je vodio Novalic Za jednu godinu vladanja nametnute vlade ,stvorili su dug Elektroprivrede od 140 mil