Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Srbin iz Sarajeva ali RS mora biti izbrisana ako gospodin Ivanić nastupa s te ideje - pozdravljam.
Iole normalnpm srbinu je valjda vise jasno da je Mile spreman na sve i da nikad nece napustiti vlast a da ne izazove sukobe.Gdje je diktatura zamjenjena na miran nacin? Nigdje.
Ako ovako mislis onda nisi legitimni Srbin ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UDARNA VIJEST: 101. Vazdušno-desantna divizija SAD stacionirana u Rumuniji se sprema za ulazak u Ukrajinu.
Samo ga NATO moze zaustaviti !!! 🤣🤣🤣
Opet ova svinjoglava vreca buha neke gluposti laprda
RS je prokleta i osuđena je na propast
Al ste zato tu ti i zlaja da smirite situaciju.
"slobodna volja naroda" je iskazana na izborima, samo SNSD ne dozvoljava da se prebroje glasovi da se vidi koja je to volja. Obadvije strane mogu naci sto hiljada ljudi da izadje na proteste. Protesti su samo ko je glasniji a ne ko je u pravu.
Ma dajte vise da zavrsimo sa vama vise
Vratiti se na ustav Republike Bosne i Hercegovine , drzave svih naroda i narodnosti
Ovakvi kao što je Dodik će i rođenu mater povući za sobom na dno a da ne pričam o uvlačenju naroda u rat.
Ma kakav vise rat? Jel ovaj narod bas toliko glup da nasjeda da ove price, dok ovamo sa cijenama divljaju bez ikakvog opravdanja. Samo dizel gorivo je 3.61 u prosjeku, pa su ove ratne tematike taktika. Ali svaka im cast, uvijek im prodje i nek nas jebbu
Neka je...jer se ignorisu medjunarodne presude za Genocid...i UZPo...onaj ko gura presude pod tepih ignorise cinjenice radi tz..mira u kuci "..ima veliku vjerovatnocu da mu se ponovi isti mozda i gori zloci...Zvanicno Sarajevo .inikad nije rasoravljalo o presudama ko osnovi buducnosti..onaj ko se ne obacuna sa avetima proslosti..priziva zlocin..
Poziv za zastrašivanje masa, nema od toga ništa!!!
I opozicija mitingu je koja je razlika ?
Demagog mu moze pozavidit a i Lagumdzija.
Nije rat ako srbin ne gubi.