{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Ivanić posjetio Krupu na Uni

F
FENA
5.5.2015. u 19:09
10
9
Ivanić posjetio Krupu na Uni
10
Ivanić posjetio Krupu na Uni
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić posjetio je opštinu Krupa na Uni i s načelnikom Gojkom Kličkovićem razgovarao o projektima čija bi realizacija omogućila održiv povratak u podgrmečki kraj, saopćeno je iz Predsjedništva BiH u Sarajevu.
Kličković je informirao Ivanića o ključnim infrastrukturnim i komunikacijskim problemima stanovnika ove povratničke opštine, navedeno je u saopćenju.

Ivanić je naglasio cilj njegove posjete, pripremu grupe projekata kojim bi se komunikacijski povezale opštine Krupa na Uni i Sanski Most te stvorio čvrst oslonac za povratak Srba u Sanski Most i podgrmečki kraj.

Predsjedavajući Predsjedništva je ovom prilikom posjetio i spomen-školu "Branko Ćopić" u Hašanima, naglašavajući da je to rodno mjesto Branka Ćopića, jednog od simbola srpske kulture u BiH, kao i da se njegovom kraju mora posvetiti mnogo veća pažnja.

Ivanić se osvrnuo na projekat „Bašta sljezove boje“, rekavši da je projekt obaveza i zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: