Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocinje mi rasti postovanje prema ovom covjeku..
ljudi vrijeme je da se krene....ostavite se supljaka,nacionalizma,ugrozenosti ovih od onih i sl.
Pozdrav za Nihada! tako je druže! To je komentar!!
Nadam se da i ovaj Ivanic nece pasti u klub Cetnickih ljubitelja kad ga stisnu domaci seljoberi sa pitanjima poput "Zasto ne branis epubliku Srpsku malo vise svojim govorom?" ili "Zasto pristajes na kompromis sa Bosnjacima?". Sjetimo se Dodika koji je prije nekad bio puno vise liberalan od Ivanica pa je na kraju poceo glumiti veceg Cetnika od Radovana Karadzica.
BiH, Republika vojvodina, Crna Gora, Sandžak, Timočka Krajina, Preševo su zaslužoli da se maknu od sirotinje i budu deo EU i NATO
I šta to meni govoriš
Republika Vojvodina!! Daj bože, težak ,krvav i dug put ptijatelju. Treba raditi na tom, od priče i teorije ništa. Živjela Republika " Vojvodina"!!
... do sada su se kofrcili..al se mora priznati da su poceli raditi i to punom paromm,msm da cemo brzinom svjetlosti napredovati,jer mi smo prebogata zemlja,treba ih nekad i pohvaliti zasluzili su _