Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad nisam vidio da se nevin ovoliko brani
🐷
"... vlast koju je činio SNSD 2002. omogućila angažiranje Sakiba Softića jer nisu pokrenuli pitanje zaštite vitalnog nacionalnog interesa kada je Predsjedništvo BiH OVLASTILO Softića da vodi proces pred Međunarodnim sudom pravde." NA OSNOVU TE ODLUKE JE I POKRENUTA REVIZIJA. ONDA JE SVE U OKVIRU INSTITUCIJA. NE RADI SE O NOVOJ TUŽBI VEĆ O REVIZIJI STARE PO KOJOJ JE SOFTIĆ I DOBIO OVLASTI DA BUDE AGENT BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta ima Ivaniću ? Zabranjuje li se još bosanski jezik u RS-u ?
Obzirom da Sarajlije žive u najvećem gradu u Bosni misle da su najglasniji i najvažniji, a zapravo predstavljaju tek 12-15% čitave populacije BIH. Trebate se pitati koliko ste zapravo vi bitni? Ako Krajna, Hercegovina i Republika Srpska nije za reviziju presude (dakle 75% BIH) šta vi mislite postići sa vašim Bakirom i ovim van-ustavnim Cirkusom.
Krmak što se toliko bojite revizije, izvršili ste genocid nad golorukim i nedužnim narodom i rezultat toga je zločinačka i genocidna tvorevina i ako se dokaže da je i srbija učestvovala u genocidu i stvaranju zločinačke i genocidne tvorevine onda spravom treba da se bojite da postoji mogućnost nestanka zločinačke i genocidne tvorevine i jedino tako ćete se donekle iskupiti za ono sto ste počinili.
Ovaj nezna jel doso il je otiso.
Ali bukvalno Srbi i Bošnjaci su isti ja tu razlike ne vidim i jedni i drugi ogorčeni nacionalisti. Bog neka sačuva normalne i dobre Srbe, Bošnjake i Hrvate. Divan je osjećaj kada više nemaš nikakve veze sa BiH tužno zvuci i nekada mi se plače kada moram slagati da sam iz Slovenije jer je i ona nekada bila Yugoslavia a i sramota me je ogromna reći odakle sam i šta sam. A ubrzo postajem Amerikanac tako da tužno ali bye, bye
...kako može biti isti onaj ko je počinio GENOCID i onaj kome je počinjen GENOCID...nema izjednačavanja žrtve i zločinca,nema relativiziranja kao "svi smo isti"...svaka žrtva(na bilo kojoj strani) ima ime i prezime,svaki zločinac ima ime i prezime...gdje su masovne grobnice gdje su ubijeni srbi (ako ih ima) otkopajte ih pa i vi tražite pravdu...!!!
Njemacka jos uvijek placa Izraelu za pocinjeni genocid. Medutim, ako je Srbija nevina, cemu ovolika panika? Valja i njima prazniti dzepove i graditi nanovo ono sto su srusili, ukoliko padne neka presudica u korist Bosne :) Bosna je dusa svijeta, kaljena hiljadu ljeta !!!
Nazovi naredodavca i reci da si uradio sve što je bilo u tvojoj moći..
Kad pogledas ove nase politicare i politicare van BiH, doslovno ti ne bude dobro. vrlo neugledni a ne znaju ni engleski a da ne govorim dodatni neki jezik. Engleski pricaju kao da su iz Sovjetskog saveza tek izasli. 😂😂😂😂
Mladene hajde na Dunav da pecamo.Pusti te bjednike bosnjacke neka prde u prazno.Bugari su usli u Sofiju bosnje😂😂
💩🐷🐽🐽🐒🙊🐗🐗🦇🦇🦍🦍🦃🐂🐂🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Sam ćeš se ti Ivaniću odreći 9. januara. I to je jedan od dokaza za reviziju.
Sa Bakirovog kompjutera su skinute mnoge stvari,ova mapa je jedna od njih. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=131636270690122&set=pb.100015312495881.-2207520000.1487619619.&type=3&theater
Okupa li se kada Ivaniću?
Smiješno! Nije redovna nego redovna. Dokle više sa glupostima, a sjedite u istoj zgradi?
Dali je Ivanić i čitav Savez za promjene svjstan da ovom " silom", ruše prije svega darod u RS-u dovode ga u potpuno bezizlaznu situaciju - finansijsku, naravno! Osim toga Milokradu pomažu toliko da se riječima nemože opisati. Odakle će RS namaknuti pare, za dva tri mjeseca će biti potpuni bankrot. Para spolja nema, a domaće komercijalne banke više nedaju ni marke RS-u. Bakir vas je tako dobro nategao ( nisam njegov fan ni slučajno) i to na brzaka. Dugo ćete pamtiti!
aaa... sto se srbi ustava i institucija drze a Ivanic glavni zagovarac jedinstvene BiH . zaboravio je sta je govorio i kako se drzao ustava i institucija kad je na dan RS vojsku postrojavao.