Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanicu naprijed
U nakaradnoj izdrkotini RS i uopšte u srpskom korpusu nema opoziicje i pozicije............svi se bore za jedno - Veliku Srbiju................ali velike (a svake godine manje i manje) Srbije nit je bilo, nit će ikad bit...............ima nas koji smo spremni pucat i ubijat paščad koja se bude borila za Veliku Srbiju
Hajde Ivanicu rusite onog zlotvora iz Laktasa....
Opozicija je potrebna na državnom nivou,da pometemo ove nacio vampire.20 godina nam sisaju krv .Naši zaštitnici koje smo mi ustvari zaštitili i postavili tu gdje jesu.Posto ne znaju to da cijene i da se bore za bolje sutra ovog naroda moramo ih potući do nogu.Sve!!!!!!!
Upravu si,a i ovaj Ivanić je upravu u nekim segmentima ovoga,politika ne samo SNSD-a nego svake partije je dovela do stanja kakvo je sada.. Budžeti prepolovljeni,itd. a finansijski nered nije ni upitan više,jer se ovdje tačno ne zna ko pije a ko plaća.. Po meni narod plaća a oni se ''leše'' kobasicama u Parlamentu :)
Ma svi u kompletu ,nema ga ispravnog.Bit cu iskren,srcem sam bio za SDP ne nešto pretjerano posto sam prilično apolitičan (haman me rat ishabo:-) )ali su mi se toliko ogadili spletkama,koalicijama ,zaokretima i trampama da ih sada gledam iz istog ugla kao i ostalu bandu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)