Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vi ce te morati prihvatiti Bosnu kao svoju bez entiteta i genocidne tvorevine jer Eu nas ne zeli ovako, nego sa jednim predsjednikom!
Eu traži drzave gdje većina odlučuje, realno i pošteno a manjine ce imati prava kao u svakoj državi eu
Republika Bosna i Hercegovina!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
RS je razlog zašto postoji OHR i dok god bude postojala RS, postojat će i OHR koji je štiti. Predmet protektorata u BiH nije BiH, nego RS. Svijet je zaustavio Armiju BiH da zaštiti RS, a ne obratno. Ukinut ćemo RS, tako će nestati OHR. Hoćete li se vi s time složiti ili ne, to nas ne interesuje. U demokratiji važi samo volja većine, koju ste u okviru SFRJ sočno uživali.
Tada niste željeli princip etničke rotacije u predsjedništvu SFRJ, nego ste htjeli elektorat po republikama - pa je tako Srbin više puta biran - iz Srbije, BiH i Crne Gore. Demokratija je lijek za vaš đikanski fašizam i upravo u BiH dolazi do izražaja kakvi ste dvoličnjaci - u državi gdje ste vi većina tražite jedan princip, a kada ste manjina potpuno drugi. Nema toga više.
Imate dvije mogućnosti: Mirna reintegracija i ukidanje entiteta ili reintegracija putem bankrota i demografske transformacije, a kakvi su đikani, čini mi se da će to ići preko bankrota.
OHR će morati otići iz BiH. MORATI, a ako nemora a i neće, a krene BiH krene u EU, samo bez vas kočničara na vlasti u RS-u, takođe i u Federaciji. 2018-ta će biti čudna godina!
Može, naravno ali onda kada budemo u NATO savezu! Na drugi način ne može i neće! Uslov da OHR od jeste da neko drugi može zaštiti Bošnjake i BiH od njenih komšija i nesposobne BiH vlasti! Toliko, hvala!
BiH će ući u NATO, nakon što Srbija uđe u NATO. Pre toga ne. A kolonijalnu vlast u svojoj zemlji nema nijedna članica EU. Bez toga se u svakom slučaju mora...
@Ivan92 KAKVE CARE bOSNA IMA VEZEsa srbijom, dvije drzave suverene i priznate u svjetu,,i boli me qurac hocel srbija ili ne,,cjela europa u NATO samo SRBI nesta pametni,,NATO GARANTUJE SIGURNOST SVIM NARODIMA U BOSNI!
Ustavni sud BiH je iznad Predsjedništva i nemate se rašta pitati! Kome se nesviđaju stranci, neka sjednu i popričaju sa strancima - ako imaju muda. Ovako kao babetine sve okolokole, kada se nađu strancima oči u oči fini i dobri kao bajice. Ivaniću dobro znaš, ako neko pljesne dlanom o dlan, nema ni tebe ni sličnih tebi u cijeloj BiH!
OHR vam smeta, strane sudije vam smetaju, arapi, kinezi, bosnjaci, marsovci... svi i sve vama smeta jer znate da (iako to ne rade odavno ) jedino taj Incko ili ko vec bude.moze da vas sprijeci u protivustavnim namjerama. ko.ce se bolan sa vama ista dogovoriti, puna nam je kapa spominjanja prenosa nadleznosti i konstantnog rada protiv jedine nam domovine u bosnjaka.
OHR ce moci povuci samo Brisel jer ga je on i postavio. A dok je opstrukcija od strane Dodika OHR ce ostati tu.
Hajde majmune,bavite se nekim ,,sitnijim,, pitanjima,o velikim pitanjima odlucuju velike ribe,a vi ste i suviše minijaturni da bi se bavili OHR-om,hebo vas ohr sta ste zapeli za njega kao da vam je to jedini problem,a za sve ostalo vam eto ruže cvjetaju...
OVAJ TIP IMA DRZAVU FUNKICIJU KOJU ZLOUPOTREBLJAVLJA I SA TE POZICIJE SIRI MRZNJU PREMA BOSNI
Srbin Mladen Ivanić, član dejtonskog Predsjedništva BiH, kaže da ne može i neće biti revizije Tužbe BiH protiv Srbije. Može biti revizije jer je Internacionalni Sud u Den Haagu IZNAD bilo kojeg ugovora, pa i Dejtonskog ugovora. Sveukupno gledajući, NEMA nikakvih istinskih pravnih prepreka za reviziju! Ali, pošto bošnjačkim narodom, žrtvom genocida, vladaju balije-srbalije, onda je Mladen Ivanić u pravu, tj. neće biti revizije.
Ivanić se poziva na stanje nastalo Dejtonskim ugovorom kao svojim argumentom na svoj veto na reviziju - pa je potrebno naglasiti da taj ugovor ne može spriječiti reviziju. Ali Srbi imaju svoje najjače oružje u balijama-srbalijama od kojih niti jedan ne traži reviziju. Jedini je ustao Šemsudin Mehmedović, na čemu mu čestitam.
Slažem se, treba "Visoki" da ode, zato ispunite sve uslove za to... krenite od Sejdića i Fincija.
vlaška posla
vlaška posla
Ja vam iz njemacke mogu samo preporuciti da OhR nesklanjate iz BIH jel to bi samo bilo zeleno svijetlo za destabilizaciju BIH. Dodik covic i bakir samo cekaju na to od podjele drzave do treceg entiteta preko naseljavanja arapa i turaka je planirano to vam garantujem
Ako ne plaćaš poreze u BiH nemaš pravo glasa...
Bolje bi bilo Ivaniću da ti prvo odeš. Ako hoćemo u EU ! Iskreno, ja NE znam ni jednu državu u EU sa tri predsjednika :))
@frka nije tacno svica i belgija slicno funkcjonisu
@BIH ISTINA. Nije bas, kako ti kazes, a ni svica ni belgija nemaju nacionalno-entitetsko-fasisticko diskriminatorno glasanje i kandidate na nacionalnoj osnovi.
Bošnje kad shvatite da je vaše od Tuzle do Sarajeva i to je to, biće vam lakše
Nije prisustvo OHR-a nama problem vec to sto RS zeli da glumi drzavu. Moraju se slijediti odluke meritornih drzavnih institucija, a RS to uporno negira.