Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Mladene da počneš od sebe razmišljati zašto nam je kako nam je: - porodicu si sklonio u London, zašto? Tamo je sigurnije, a? - prodao si Kristal banku (bivšu Jugobanku) za 1€...a koliko samo vrijede sve nekretnine? - kako si zaradio poslovni prostor u prizemlju Triglava u centru BL? - iz tvog PDP-a je premijer bio D. Mikerević...odakle mu onolika lova? Kako to da godinama tvoj kadar lagodno živi na račun Saveza računovodja? - kakva ti je uloga u Rotary club?
Uglavnom: ZA ČIJE INTERESE RADITE G-DINE IVANIĆU?
@strašni dahija Isti su svi, sa sve tri "strane". Bagrovi!!! Slatka im strana lova, a zauzvrat nas satiru...ni minimum života nam ne ostavljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ko je sve na vlasti u nasoj i zemljama u regionu dobro da imamo ikakve odnose!
@RamizSalkic Pitanje- koji narod je zadnjih dvadesetak godina ratovao sa: Slovencima, Hrvatima, Bosnjacima i Albancima a naziva sebe "faktorom mira". Valjda nije pretesko pitanje
@zlatnakasika00 Za razliku od srpskog nacionalizma koji cini nadljdske napore da spasi BiH. Haj bjezi ba
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Incko je zabrinut..samo svi zezajte! :)
Na saffu ima jedan tekst koji opisuje nase stanje. "Kad vladari ubiju ponos u srcima ljudi". Ja sam citao i bas se slatko ismijao, iako je za gorkog jecanja.
bit če još gori
issss govedo jedno
sve su ovo plaćenici koji imaju zadatak da rasele narod i podjele zemlju
normalno..ti clan predsjednistva jedne drzave radis za drugu.isto kao onaj drugi pajdas.dok ridjobradi ne radi ni za jednu drzavu vec samo za sebe..dok u svemu tome susjedne drzave konstantno rade protiv BIH..
Gicko ko je kriv sto je tako ??? Samo VI politicari stoko uhljebljena ...
Dok je takvih spodoba kao sto ste ti i Dodik bit ce nam jos i gore. Uzimas od drzave dobru platu, vozas ce u limuzinama na racun drzave, putujes i ti i tvoja familija na racun drzave, uzivas na racun drzave... a ovamo joj o glavi radis... to govori o tebi kao covjeku, o tvojoj politici, tvojoj stranci, tvom narodu kog zastupas.
Dok god su zive fasisticke ideologije velike Srbije i velike Hrvatske, koje su bacile oko na teritoriju Republike BH, hladno-vruci rat nece prestati. Sjetimo se kroz historiju fasitickih bandi i terorista koje su atakovale na Bosnu: CVETKOVIC-MACEK, PAVELIC-NEDIC, MILOSEVIC-TUDJMAN, KARADZIC-BOBAN.DODIK-COVIC.
znas kad ce to prestat.kad ne bude ili njih ili nas..pa ti sracunaj.
eto ti znas mater ti .....m smradu jedan
E hoce nas sve redom usreciti posjeta cetnika Tomislava Nikolica zvanog "Toma diploma". Raja u Srbiji se sprda s njim, vodi ga kuci Mladene!
Gospodine Ivanicu. Srbi su jedini evropski narod koji odlikuje osudjene ratne zlocince!!!!!
Ovo je "umjereni" srpski politicar, haha..kad Bosnjaci pomisle da bi djikan mogao biti ok,i ne raditi na destrukciji jedine im drzave, pa im demonstrira sav radikalizam. Dodik je za ovoga demokratska umjerena opcija.
Ovo svaki dan ce po jedan da se istrese na druge, a sve gori od goreg.
Neznam Ivanicu sta si to bolje ocekivao.Podzi prvo od svoje avlije pa onda zaviri u ove dvije susjedne.Svi zajedno kuhate isto jelo kako bi samo vama bolje bilo.