Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je glavati.. da postoje principi ne bi bilo RSa, ne bi bilo 3 predsjednika, niti kantona/entiteta/distrikta.. bio bi jedan predsjednik, nebitno koje nacionalnisti, normalna drzava u kojoj kloc kao ti ne bi mogao duziti vise od 5 ovaca na cuvanje.. ali ne postoje principi..
@BobaBeograd1970 ,naravno.
Boba jel voliš u dupe?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj covjek prima platu iz budzeta drzave BIH, koju negira i protiv koje radi. Nezamislivo, ali realnost u BIH u cetnicko-ustaskim krugovima uz pomoc bosnjacke mafije. Kada bi se svi neprijatelji BIH skinuli sa budzeta nase drzave, vratili bi se svojim vukojebinama, motikama i pastirskim stapovima, i ostalo bi toliko novca u budzetu, da bismo mogli za 2 godine pozlatili BIH. Ako nista, trebalo bi da budu svjesni, da su bez BIH anonimusi i fukare. I to pokazuje koliko su plitki i glupi
Halo, gicane, pa nije to principijelni nego ustavni sud, papčino debela...
Dzaba svi komentari,tv emisije,rasprave i ostale budalastine.Balkan je"black hole"nemozes čud vlašine-četnika i ugroženog ustaše promjeniti i da im das sve u BiH oni bi jopet rekli "to je malo".A vodece balije samo spavaju,kradu i bleje ko ovce.Helem jopet ce mobilizacija sirotinje da se roka i kad izgine dovoljan broj onda ide Dejton 2.Nego bjezite svi od budala dok jos mozete jer kad mobilizacija krene moracete se jopet svi rokati za velku srbiju,hrvatsku jal zlatne kasike! Bleeee...
Rece genocidas i ode slaviti genocid:))))
Princip ganjate, pa Gavrilo Princip je umro 1918.
Ivaniću ti si clan predsjednistvs BiH, i to BiH koja je međunarodno priznaznata drzava. Drzava koja ima zastavu, himnu i vojsku. Dan drzavnosti te drzave je 25. novembar, a dan nezavisnosti je 1.mart. Cini mi se da ti ni Dodik uopste ne znate sta je to. Onaj ko ne postuje te datume, isto tako ne postuje ni drzavu, a ako imas bolje ti fotelju daj i reci ovo mije za mene, a platu bi da primis od te iste drzave kpju pljujes. Sramota. Svi vi bi trebali malo u drzavni zatvor na odsluzenje kazne.
I te kako postoje principi, samo si ti pomiješao babe i žabe. Evo recimo 25. novembar je, između ostalog i antifašistički praznik, pa ako Vi mislite da to vrijeđa jedan narod, dovoljno ste rekli o sebi, nema dalje!
A kakvih se ti krmak principa drzis kad si predsjedavajuci predsjednistva drzave koju negiras i sabotiras na svakom koraku? #srpskiprincipi
Bas suprotno, pokazala je da postoje principi pravde i nepravde
Lola natrpo u džepove Evra i principi mu nisu ni na kraj pameti.
Vidi četnika , vidi mu glave ko u kurbanskog ovna ! Bleeee
1/3 predsjednika države KOMENTARIŠE presude/odluke Ustavnog suda te iste države! I još očekuje "politički senzibilitet" Suda! Sud je sud gospodine "1/3" - O tempora o mores!
Pa ....sto neko rece GLAVATI... BOSNA BOSANCIMA - nikad bosnjacima srbima i hrvatima... Mamu vam lopovsko hohstaplersko lucidnu....
bosna je drzava bosnjaka, to zapamti, i svih onih koji zele da u njoj zive...Svaka kuca ima gazdu. Ovdje je Bosnjak gazda isto ko srbin u srbiji, hrvat u hrvatskoj, kao sto i sami nazivi naroda i drzava govore. Zamisli da je u francuskoj belgijanac glava kuce?! Smijesno, zar ne?!
Ovaj krmak će ostat zapisan u historiji vjerovatno kao jedini predsjednik u svijetu koji je otišao da spriječi reviziju odnosno da brani i štiti državu koja je počinila agresiju i genocid na njegovu državu čiji je predsjednik .
Ovaj krmak će ostat zapisan u historiji vjerovatno kao jedini predsjednik u svijetu koji je otišao da spriječi reviziju odnosno da brani i štiti državu koja je počinila agresiju i genocid na njegovu državu čiji je predsjednik .