Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja procjena: Komsic, Radoncic, Ivanic.... Nova lica za novu BiH (Komsic je uvijek u dobrom fazonu).
Ovaj SDS-ov sluga samo zamlacuje narod..Isa ste vi G.O.V.N.A. i vi iz PDP i vi iz SDs-a.. Sve vas treba povjesati o bandere, B.A.G.R.O. KARADZICEVA IZDAJNICKA.. Dok je srpski narod bio boj za opstanak vi ste prodavali oruzje mudzahedinima i granate kojima su nas u.b.i.j.a.l.i, ppopljakali ste sve sto vam je stalo pod nogu, a od naroda napravili najjefinije roblje u Evropi.. Da ste ostali jos samo sest mjeseci na vlasti prodali bi i Republiku Srpsku koju je narod sa svojom krvi platio dok ste vi okretali volove po Palama i jahorini... Bog ce vas kazniti, ako vas kazna ne stigne za zivota, i vas i sve sljedbenike i sluge SDS-a, PDP-a i Radovanovih lopurdi.. Zato :smrdite\" u koaliciji sa SDA i HDZ u koju ste usli 1990 9 nikad se od njih niste otcijepili..
ja izlazim na izbore kao i svaki put. nedam da mi supci odredjuju sudbinu.
BOOS I KOKUZI........
Sretno ti Ivanicu. Valjda ces biti malo bolji i konstruktivniji od tvojih prethodnika, ako ti se da sansa. Napravi svoj narod casnim, da moze opet hodati podignutom glavom. SAMO, ne siri medunacionalnu mrznju izmedu naroda, kao ovaj dosadasnji krkan!
nag*zio ga napredni i uspijesni svijet, pa priznao silovanje vec :D hehehehe....... ja bi preporucio ovom veliko srbu da je mali jer je kasno zbog toga sto napredne drzave vec su shvatili sta je RS na zalost zlocincima velikosrpskim, bezobraznim.