Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu: Nista necemo postici ovom posjetom, ali eto, da guzica vidi puta i da se malo hvalimo da smo bili u Vatikanu...
@Loin Pa eto, susreo se...
Dali ste se ikad zapitali sta jedan predsjednik jedne drzave misli o vama kad kazete da ne volite drzavu u kojoj zivite,imate pozicije i od cijih poreza...zivite? Van svake pameti!
na kraju Papa im otpjevao...pa pa pa pa li ste mi ga Viiiiiiii...
Ivaniću muslimane.
Sve mi se pocinje gaditi.
postrojavanje...
Auuu Srbin se rukovo sa neprijateljem nebeskog naroda šta će ovo biti?
narod nikad nije u sukobima osim kad glasa za retarde
Papak Čović papu tušio izbornim zakonom, zamisli seljaka.
da mi cemo samo jebat bih narode samo nas trojica a ostali se nece mjesati hahaha
Al stvarno ne razumijem ove nase spodobe. Cjela Evropa,Amerika ,Kanada... se bave BiH i imaju bolju predstavu o situaciji u BiH nego ova nasa 3 tulipana. Pise se a ljudi citaju - o diskriminaciji (sejdici/finci...) korupciji, 3 predsjednika, krsenje osnovnih ljudskih prava i sloboda ...slika je gora nego onomad o Ruandi a nasi predstavnici se necemu cude!
Pozz za papu od mene 😒
u cemu ste?😂😂😂
puno bi više pomoglo da vi niste kriminalci ... a ovaj sastanak ionako neće ničemu sluziti
unutar jedne zemlje da žive zajedno....E MOJ PAPA KAD BILO, NIKO SRETNIJI OD NAS, ALI SELJOBARI HOCE NA VLAST PREKO TKZ VJERSKIH UBJEDJENJA