Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nema nigdje. Predsjednik predsjedništva BiH na strani srbije protiv BiH. Više je zabrinut za srbiju od Vučića.
Usrane drzave !!! Clan predsjednistva BiH u borbi protiv BiH
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Vidi glavatog ko da je umro a da mu nisu javili
MOGUCE, ZATO OPREZ! Fatmir Alispahic 1 hr OPREZ !!! Da li smo spremni za krizu? Jutros su trokirali telefoni. Jedno vrijeme niko nikog nije mogao dozvati. Možda je to generalna proba?! Možda ovog časa beogradski agenti planiraju blokadu telekomunikacija i izvođenje terorističkih akcija u krajevima sa bošnjačkom većinom.
Već su objelodanjenje prepiske na ekavici navodnih aktivista koji planiraju nemire u gradovima sa bošnjačkom većinom. Bili smo svjedoci velikosrpskog udara u februaru 2014.. kada nam je demonstrirana sva slabost našeg obavještajnog i sigurnosnog mehanizma. Budimo sigurni da su jataci Beograda danas u policijskim strukturama Sarajeva, Tuzle, Zenice, itd. Zato moramo imati alternativna rješenja!!! Savjetujem sljedeće:
@lilium.bosniakus 1. Konsultativne sastanke boračkih organizacija u našim čaršijama sa temom mobilnosti i komandne uvezanosti u kontekstu velikosrpskih prijetnji; 2. Konsultativne sastanke stranačkih klubova u općinskim i gradskim vijećima, sa istom temom; 3. Hitne sastanke radio-amaterskih klubova sa operativnim planom povezivanja struktura u slučaju telekomunikacijske blokade;
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivaniću, ivaniću - uzeo si praznu pušku u ruke - zato te je sada strah. Vas trojica Bosanaca protiv Tome, nije baš fer. Još vam fali haver dragan, pa da delegacija Bosanskih Srba bude kompletna!
Interesantno kako se ovaj lik , Ivanić, ufurao! Šta ti je Tom - Tomovaća obećao? A ideš na vodu tvom krvnom neprijatelju Milokradu i nećeš opet biti u Predsjedništvu! Od tvoje stranke ostala samo ljuštura, a moraćeš i na sud zbog kršenja Dejtona i odluka državnih sudova u BiH!
I onda kmece i kazu da nisu napadali Bosnu!!! koji palamudani.
Kome ovaj ,što nepoštuje ustav svoje zemlje što ga hrani , prijeti Prema Tarabićima riječ Srbin u znači "rob Sotone" – onaj tko je okrenuo lice od Boga i vezan je isključivo za materijalnu stvarnost i „međusvijet“ magije, duhova i demona Dobrica Ćosić: TEMELJ SRPSKOG IDENTITETA JE LAŽ
Krmak jel to vama nije dosta zločina i genocida koji ste počinili pa planirate još, samo da znaš da nestaje zločinačke i genocidne tvorevine a i vas genocidnih političara dosta ste zla nanijeli nedužnom narodu i to vam se nemože nikada oprostiti ni zaboraviti.
Prvo i najvažnije, komšije i "prijatelji" naši, učinili ste GENOCID,imate presudu za to.Drugo, Srbija gdje stigne raspisuje potjernice i hapsi naše ljude. NEVINE. Treće, Srbija ima problem sa Hrvatskom, Bosnom,Kosovom sa cijelim svijetom. Četvrto, više se od revizije brane bosanski Srbi nego ovi iz Srbije. Peto, Dodik godinama sere, pa zar mislite da se nakon genocida Bošnje nečeg boje?
kme kme
Evo ti potez - otvori usta, ubaci ga u usta, cuclaj, progutaj. Da ih nije strah revizije ne bi se ovoliko koprcali..
Ko se ljuti eno mu u tuti
Koju ste nam igranku slozili ali vi cete biti ti koji cete sve platiti. Dosta vas je vise!
kakav papak fuj odvratan je
kakav papak fuj odvratan je