Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se razlika poveca opet cete da kmecite?
Moze li mi neko objasniti kako se Becirovic kandidovao ispred bosnjaka,a ne izjasnjava se kao bosnjak vec kao bosanac sto ga svrstava u ostale
Nije bitno Dodik ili Trivicka vec da se dokaze da su izbori u RS-u pokradeni, sto se desava svaki put. Cilj treba biti da se uvedu skaneri I srede biracki spiskovi. U RS-u ima 1.24 miliona glasaca, a zdravstveni kartona 800 000.??
I u zatvor ove iz tih odborakoji to rade
Trivicka je gora od Dodika,upamtite to i shvatite to.Stanivukovic je isto stovatelj cetnika.Borenovic glumi umjerenu struju, a la Ivanic.Kad ode u penziju i on ce se uhvatiti nekog palamudjenja ko Ivanic kojeg Lagumdzija voda po svijetu sa Papandreuom na sastanke bivsih uhljeba koji sada palamude.U sustini,od svih njih je najumjereniji Sarovic,ali samo kad mu das da radi nesto konkretno za drzavu.
Kakva je Razlika Dodik ili Trivic? Vlahadija pa vlahadija sislo u grad i voli Srbiju.
Jedini realan srpski političar.
a šta se sve moglo desit sa glasacim listicima dok su stigli do CIK-a....nista ovo nece promjenit, pogledajte samo snimku dodikovaca kako spaljuju jelenine glasove