Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkni!! Šupkolizac!!!!!
@VizitaULudnici Troll. De jos jednom...
@VizitaULudnici ...zar islamiste ne treba fizicki unistiti????
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Ovo mora da je stara slika. Sada se Ivanicu mogu uslikati samo noge koje vire iz Dodikovog supka
Eto on se kobajagi pita nesto,pa tvoja odluka i ne treba ni tvoj glas tuzba se moze autorizovati i bez tebe i tvog pajdasa covica,kao sto se i podnijela bez vas dvojice
Bolan Gubičaru, Dodov potrčko, šta se ti pitaš u BiH ,nemožeš imati dvije države.
Još malo si u Predsjedništvu! A ratni zločin nikada ne zastarjeva. Osim toga ratni zločin nije samo ubijanje, klanje i silovanje. Ima tu još stavki ohoho! A privatna tužba sa milion potpisa je već nešto što ti nemožeš da svariš. Nećemo na referendum, već na tužbu! Tražiće se i materijalna i nematerijalna obeštečenja. Hoće te pravnički - pa neka bude!
Bosnje ne pjenite ipak ste vi ovog izabrali pobjedio je bosnjackim glasovima.
Sta je sa vitalnim interesom jednog naroda? Vitalni interes sva tri naroda bi trebala biti istina. Vi se bojite istine i politickim majmunisanjem, pokusavate izbjeci reviziju tuzbe. Vi se bojite ishoda tuzbe. To su vasi razlozi! Zasto ste protiv tuzbe? Pa vi stalno tvrde da agresije od strane Srbije nije bilo i da se radilo o gradjanskom ratu. Zasto ste protiv da se to potvrdi i na sudu? Gradjanima BiH a i Srbije treba istina bez obzira kakva je. Bez dokaziva
Krene onda od pocetka tacnije kada su regularne snage Hrvatske napale Brod Derventu Modricu poklali sve u Sjekovcu naravno potpomognuti islamskim teroristima. Pa onda tek Srbija. Ima redoslijed balije samo lagano.
@Eukaliptus Da neka se krene od pocetka i da se utvrdi svacija krivica, pa na kraju i Srbije. Ja nemam nista protiv da svi koji su klali i ubijali odgovaraju za to. Ja nikoga nisam ovlastio da radi bilo sta niti bilo kome da uradi nesto a kamoli ubijanje i klanje. Svi koji su to radili, kriju se iza nekakvog nacionalnog interesa. Ma nemoj. Lopovima i zlocincima bi odgovaralo da se ne dize prasina i da opet ko bajagi zivimo kao da se nista nije desilo. Nema mira ako ne bude odgovornosti.
Ma ti si onaj obicni utovljenik i p....n dim da ze se neko boji
1. Ako izdrkani srbi vjerujete u nevinost kurve srbije, čega se bojite?; 2. Sratko je bio na platnom spisku genocidno-zločinačke Vojske kurve srbije; 3. Disolucija BiH neće proći bez rata, a imali ste za guzom JNA i niste ništa mogli vojno izdrkani srbi, osim genocidom i zločinom protiv čovječnosti; 4. SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Samo tužba i idemo do kraja, ko mu j.ebe mater! Sa smrdima samo jako i energično, tako da ih istjeramo sa naših vjekovnih ognjišta!
Polako obračunat ćemo se mi sa svima, samo polako svinjousti!!!!
Balince jos krisom jedes slaninu sa tavana.
Grok Grok...
Hebem li ti dijete i majku srbocetnicku....da vam je da se sve izbrise i ponisti,nadmasili ste i nazifasiste u drugom svjetskom ratu sa svojom propagandom...gdje su te vehabije i fanatici da pobiju ova govna koja koce napredak zemlje i osporavaju sve sto se moze osporiti....faca ugojenog krmka..pogledaj se Jado kakav si i na sta licis,mene bi bilo sramota izaci na TV
Ja dodjem kad god mi se digne supcicu,JEL TEBI JASNO papak???
Dokle god sam ko i ti,gradjanin BIH i imam njeno drzavljanstvo,(isto ono koje ti imas😂😂😂),imam pravo glasa,kontas Hemoroid??Jel ti sad jasno??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ubit ću se iz praćke
Ovo treba pohapsiti kao gospodin Erdogan sto je uradio.. imidijetli
Hapsi ti u rezervatu koga zelis ali samo do bilborda to i sam znas.
Koji apsurd, ti koji si bio sa druge strane ces da odlucujes hoce li biti tuzbe, ma nemoj. Agresori crkni te.
ima li veće mrake od ova tri člana predsjedništva. Iskreno ne mogu da se odlučim koji je gori