Sta je sa vitalnim interesom jednog naroda? Vitalni interes sva tri naroda bi trebala biti istina. Vi se bojite istine i politickim majmunisanjem, pokusavate izbjeci reviziju tuzbe. Vi se bojite ishoda tuzbe. To su vasi razlozi! Zasto ste protiv tuzbe? Pa vi stalno tvrde da agresije od strane Srbije nije bilo i da se radilo o gradjanskom ratu. Zasto ste protiv da se to potvrdi i na sudu? Gradjanima BiH a i Srbije treba istina bez obzira kakva je. Bez dokaziva
Krene onda od pocetka tacnije kada su regularne snage Hrvatske napale Brod Derventu Modricu poklali sve u Sjekovcu naravno potpomognuti islamskim teroristima. Pa onda tek Srbija. Ima redoslijed balije samo lagano.
@Eukaliptus Da neka se krene od pocetka i da se utvrdi svacija krivica, pa na kraju i Srbije. Ja nemam nista protiv da svi koji su klali i ubijali odgovaraju za to. Ja nikoga nisam ovlastio da radi bilo sta niti bilo kome da uradi nesto a kamoli ubijanje i klanje. Svi koji su to radili, kriju se iza nekakvog nacionalnog interesa. Ma nemoj. Lopovima i zlocincima bi odgovaralo da se ne dize prasina i da opet ko bajagi zivimo kao da se nista nije desilo. Nema mira ako ne bude odgovornosti.
Prikaži sve komentare (300)