Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel ti radis za Bosnu i zivis u Bosni ili radis za srbiju i tamo zivis konju jedan. mars u srbiju i tamo uzivaj.
@SandzakBiH A ti si konj marke Dorat da oprosti konj sto ga poredim sa tobom
@Ronex Reci to Baketu,moj Roni!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa evo da si ti pravi insan ti bi bio svjedok jer ti je odlicno poznato ko je to bio agresor, odakle su dolazili avioni i tenkovi, odakle su stizale granate i naoruzanje, koji su to korpusi ucestvovali u agresiji na BiH, ali reko da si pravi i iskreni insan pa onda naravno i Bosanac.
Ovi bosanski fasisti tipa SANDZAK BIH razgradise Bosnu! Nikada Bosna nece biti normalna pored ovog bosanskog stada.
Zajednica sa RSom kosta pa vi laprdajte jedna jedina i nedjeljiva.
normalno idiote da nisi zato jer i ti si sam zlocinac
Najbolje da mi odvojimo nasih 24% alahuegber i onda tuzimo RS i Srbiju dok se boje ne rastope!
Rece gicko ..
Bravo,bravo,bravo predsedniče BiH.zajeno sa Dodikom i Čoviće,,Ivanić da povede koaliciju za deislamizaciju BiH i internacionalizaciju pitanja legla mudzahedinskih i vehabijskih delovanja u federciji BiH i usko sardjivati sa novom američkom administrcijom na njenom uništenju.
Ovo se jednostavnije kaže: Možeš izvaditi karu i pošorati se na BiH!
Ako ima imalo pameti hoce i treba jer bar sad ima dovoljno dokaza
nema ni jedan,ono što je bilo 2007 ima i sad,što nije nem ni sad.al vi muslimani ste sad omrazeni,tako da,bolje ne čačkajte,još ćete vi biti proglašeni krivim i plaćati štetu.
Hoće hoće Ivaniću, samo ako bake bude imao muda
Dace alah Bakiru muda. Zna alah oko muda.
tenderu eno ti kacavenda, on vas je prvi zašpricao 😂
Eto kme Bosnjaci dzaba ste ginuli, nema para, nema jedinstvene BiH, nema nista... jos vam se Vijece UN pos ra na "genocid"... hahahahaha
Nevidjeno pogorsanje odnosa zbog tuzbe, onda je agresija na BiH vidjeno pogorsanje i opravdano je obnoviti postupak, jel tako ivanicu???Sta bi tek mlatio da je ko izvrsio agresiju na srbiju djikane pritimitivni:)))
Srbija nije napala BIH
@Pedja123. Jok eto, Kina je.....😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slovenija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora i Kosovo, niko nece zajednicku drzavu sa srbima, cak i crnogorci koji su vecinom pravoslavci nece sa srbima sto jasno govori o kakvom je narodu rijec.
Ti si bosanski srbin i to ne mozes promijeniti. Zivis ovdje i odlicno si placen od nase BiH a ne od Srbije.
Bošnjaci bi trebalo vječito ucjenjivati, kako bi se ratni zločini Hrvatske i Srbije sakrivali od MZ. A to što nebi moglo - moglo bi! Malo bolje pretresite pravila ove igre. Osim toga ako mislite da ćete ukočiti bilo kakav napredak nepravoslavaca u Bosni, gadno se varate! Znaju se svi falsifikati sa suđenja 2007. Zato će ako zatreba izaći na vidjelo novi momenti!