Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu u potpunosti razočarani, samo nekih 99,9%.
Ebo ti i Bakir i mrtvi Alija mater. Ebali te svi muslimani usta, u zivotu sta sam naucio jest sto se covjek vise busa vjerom, vece je smece od covjeka
@BosanskiGaziija Alija je bio najveci veleizdajnik u povjesti covjecanstva a SDA je stranka cetobalija i mafije koju je osnovao Beograd i SANU, da iznutra sabotira bilo kakav vid odbrane od agresije.
pola covjek pola krme
razocarani smo ne brini
Čuj ti ovoga šta reče, od sada obavezno uvesti da svatko ko će ući u predsjedništvo BiH, mora proći obavezno psihotest i dati rezultate javno na uvid, ovako više ne može!!!
Ma jok,gradjani drze vase slike u novcanicima i kucama.
krme, kako li preživi infarkt...
Glasaci sirom BiH, pomozite nama Mostarcima da imamo lokalne izbore (zadnji su odrzani 2008) tako sto necete glasati za odgovorne za to stanje HDZ i SDA. Zahvaljuju se gradani Mostara
Jok eto nije niko razocaran kako ste samo fini, povraca nam se samo kad se pojavite u medijima sa vasim lazima i petljancijama.
NARODE JEDAN MALI SAVJET KOGA NARAVNO NECETE POSLUSATI. Mozda jedino mladi od 18-35, ovi stari SDA,SDP,SZBH,DF,SBB (cast izuzecima) bi dali cetnicima i rodjenu mater za 2 kM. OVAKO, SAVJET JE GLASAJTE ZA MALE STRANKE GRADJANSKE ORJENTACIJE KAO STO SU GRADJANSKI SAVEZ SNAGA CENTRA NASA STRANKA I TD. Ni u kom slucaju nemjote glasati za multi-cetnicku koaliciju; SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP,HDZ i ostale starnke cetnika, ustasa i cetobalija danas na vlasti.
Zapamtite oni rade na tome da od vase djece naprave ciganiju koja ce se potucati po bijelom svijetu i da vam srusi pravo da zivite normalno u svojoj drzavi Republici BH. MLADE NOVE STARNKE NISU KOMPROMITOVANE MAFIJASKIM, VELEIZDAJNICKIM I REKETASKIM KRIMINALOM, i po statistici bar imaju 50% SANSI DA KRENU PUTEM NAPRETKA I ODRZANJA NASE JEDNE I JEDINE. Sa druge strane multi-cetnicka, mafijaska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP, HDZ je banda koja vam radi o glavi i vama i vasoj drzavi
Međede gdje ti zivis, prevazisli smo razocarenje sad nam se gadite, pozli nam kad vas vidimo preko tv-a nedo Bog uzivo odamh nesvjest. Mi narod smo ovce bez mozga, mi glasamo za njih da im bude bolje a nas ko sisa.
krme debelo covjek kad te vidi razocara se
Ne vjeruje narod da su neki politicari u potpunosti posteni
Neseruckaj Ivanicu i ti si jedan od kuhara ovakvog stanja u drzavi.Do prije 10 dana si serucko o refetendumu o drzavnosti tvog genocidnog entiteta
Ivanicu Bosanski narod te je izglasao isti taj narod ce te smjeniti MEĐEDE jedan referendumašu jedan izdao si bosance
ne možeš da vjeruješ , naravno..zato treba imati razum, a ti ga nemaš i ovi svi konji na vlasti
ti si slijepac .. ćoro
politicki mrtav lik!