Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko moraš biti djubre da stavljaš Srbiju ispred zemlje koja te hrani, a o pravdi i poštenju da ne govorim.....
PA ne prestavljaš ti sve SRBE u BOSNI I HERZEGOVINI niti ČOVIĆ sve HRVATE kao ni IZETDBEGOVIĆ BOŠNJAKE koji su se borili za BOSNU I HERZEGOVINU CJELOVITU SVIH NARODA I NARODNOSTI .Tako da ste vas dvojica u vrijem rata bili suprostavljena strana a mi GARĐANI BOSNE I HERCEGOVINE JEDINI LEGITIMNI .Samim time vi ne možete odlučivati u ovom pitanju jer vas nije SRBIJA ni napadala nego naoružavala
Tim koji je izgubio tuzbu je trebalo promjeniti. Sad ce da je dobiju poslije toliko godina Treba biti realan da je stranka SDA izgubljena u svom jadu.Zamlacuju narod, a sebi povecavaju naknade.
Mislim, koji se covjek boji optuzbe? Nevin sigurno nije jer zna da nije kriv,...
ivanicu koga ti predstavljas,bih ili srbiju
A vidis za rat i referendum
Jedino se tako moze dalje....CIST RACUN DUGA LJUBAV KARABURMA! Sto bi Djuza reko.
Zločinac i genocidaš Sratko na platnom spisku genocidno zločinačke Vojske srbije, Arkan snimljen u Bijeljini, Nišićki specijalci pucali na Sarajevo, Milošević potpisao Dayton, Srbi iz BiH dobili epitet genocidaša i zločinaca dok je svijeta i vijeka....hoćeš još..........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
Grok Grok...
Kako ne vidis, malo tenzija pred izbore sljedece godine bit ce pozitivan elemenat za nacionalisticke stranke. Ko da vozis bicikl a neko ti puse u ledja.
ivanicu krme smrdljivo
Ivanicu trebas se ti zapitati dali ima novih validnih dokaza, ako ima novih dokaza onda treba ici u proces, ako nema novih dokaza bilo bi pogresni ici u reviziju procesa. Moguce efekte dali bili pozetivni ili negativni okaci macku o rep
Kako je jednostavno primjetiti da Dodik po ovom pitanju usta ne otvara , sto je ravno sa cudom. Razlog je tome sto ga je Vucic odjebao. Sad ovo krme koristi tu situaciju i pokusava sebe nametnuti novim najvecim Srbinom. Sto na kraju dodje, da su iz genocidne svi isti bez obzira na ime i prezime. Fasista do fasiste.
Da je Ivanić Bošnjak i da je kao takav doživio genocidni užas vidio bi "hejbet" pozitivnih efekata medju kojima je na prvom mjestu ostvarenje velike pravde za mrtve i žive bošnjačke žrtve ... ali, on je samo Srbin koji boluje od povijesne amnezije zločina u ime neostvarenih velekosrpskih aspitracija
Njega je i mati ljubila žmireći
@JFK. Jesil ćito da je sud reko da je u srebrenici desio se GENOCID i moźe se srbija tuźiti zaśto nije sprijećila GENOCID, jer vidi kako se mjeśaju gdje ih nije mjesto.u tuđu drźavu zvamom BIH.Tako je mogla i 1995 se mjeśati onima u haagu koji su źivi i mrtvi iz haaga otiśli.
Poenta je da Ivanić kaže da ne može BiH da traži reviziju presude a ti ako misliš da treba onda slobodno možeš da tužiš kao i svaki Bošnjak, Amerikanac, Rus ili Nemac Srbiju za genocid, priložiš dokaze koje imaš i neka onda sud odluči! Zločin nikada ne zastareva!
Bakiru je tužba isto što i Miletu referendum. Isti su potpuno. Boli njih briga što mi nemamo čak ni vode i hljeba