Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽETE GA SLAVIT KO PEDERI GAY PARADU, AL U 4 ZIDA SAMO .!.
Ove godine ce biti najsvecanije.
@Fafala Ma fanflaj ga ba, poglabaj ga sprski !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
9. januar 1992. je dan kada su se Republika Šumska i srBski separatisti PRVI odvojili od Jugoslavije i Bosne i Hercegovine. Dakle, prije Bosansko Hercegovačkog referenduma o nezavisnosti, koji se održao tek kasnije.
OVO TREBA JEDNOM RIJESIT ZA SVAGDA TREBA REVANS ODIGRAT
Brate niko vam ne brani da slavite. Al ako je entitet svih naroda onda je to diskrimanatorno da se slavi na takav nacin. Skupite se kuci i proslavljajte do mile volje. Zamisli da je Bajram dan BiH?!
Mislim da je kap prelila casu nasi, susjedi koje vode,Srbiju , dobrovoljci koji su dolazili u rat u bih a, da nisu bili vojni obveznici, daju svojim bezobrazlukom jos ulja na vatru.
Mozda u crkvi al nema vise na drzavnom il nivou sumske. Kuci pa slavi sta hoces.
Nesto mi je i cika Mladen natek'o, da i on nije revao kao Mile? Izgleda da je samo Cvijanovic muski podnio ovaj, izuzetno jak udarac od strane Srbije i njihovog idola, Vucka.
slavi bolan sta hoces ko ti brani
Pravi pravcati KRMAK
nece svi slavit... neki ce mjenjat pelene u hagu
Mozete ga slaviti samo kad se budete vozili autoputem 9. januar haha
najveci protraceni i telekt poslije Seselja na ex yu prostorima je Ivanic
intelekt
Kompromis je jedini ispravan put.To treba da znaju i naši političari, da je bilo političke mudrosti ni 90 tih ne bi ratovali
rok rok rokk rokrok porky pig sam jaaa imam druga kera dodikaaa rok rok hrooook
ovaj covjek je prinudjen isnosit huckacku retoriku i pratit debelog zbog izbora, zna se sta narod rsa voli.