Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto tako i stavovi debelog srbina nisu stavovi cjele BIH.
Po kojim to brojkama, s obzirom da Bošnjaka ima između 51 i 56% u ovoj zemlji? @poker
@poker ...uzivajte u tih 77% dok jos mozete
Ma , da ...kako da ne ...jel te Ivaniću, bre.... Molim Vas da uvek kada " ..to nisu stavovi BiH..." , da reagujete... Da li su stavovi BiH ( jedinstveni ) , razni referendumi , i da li se oni tiću BiH ....? Da li su stavovi BiH, da će se ona " raspasti" ...? Da li su stavovi BiH da treba poštovati odluke međunarodnih sudova , ili da te odluke ne treba poštovati ..? I td . i td.....
ocito Ivanicu smeta da se ulozi zalba medjunarodnom sudu protiv srbije. ocito Ivanicu smeta Istina kako bi buduce generacije zivjela u lazi koju on I ekstremni dio srbskog naroda zele da nametnu. Sa takvom politikom zele zadrzati stanje kriminala, korupcije stvarajuci vjestacku netrpeljivost pa ga uopste ne interesuje sto gradjani BiH gladuju. Pusti Ivanicu neka Sud zavrsi zapoceti proces, nije vas valjda strah istine.
Kad bi se svi izjasnili kao narod Bosne i Hercegovine,onda ne bi trebalo Sejdić-Finci,ni ostali.Kako je samo ružno reći i ostali.Ali političarima ovo ne valja,jer kako bi upravljali torovima.I još izraz bošnjački,pravo seljački i nakaradan izraz.Zamislite fudbalska reprezentavija Bošnja i Hercegovina.Ako bi išta mjenjo,to bi bilo Bosna Hercegovina,baš kao Crna gora.Onda ne bi Hercegovina izgledala kao neki dodatak.Vjerujte lijepo zvuči Bosna Hercegovina,samo se treba navići.
Ako je pravoslavac koji je rodjen u Bosni Srbin,šta je musliman koji je rodjen u Srbiji,recimo Beograd.Šta je onda Bosna i Hercegovina,bolna je tačka BiH upravo ova tema.Pravoslavci glume Velikosrbe,šta bi bilo da su rodjeni u Srbiji.....
Biti snekim prijatelj ne znaci raditi u njegovoj kuci sta ti se prohtije kao da si u svojoj,granice moraju postojati i domacin ima granicu tolerancije.
Opet cetnici hoce da kolju. Allah im se smilovo.
Slazem se da u ime BiH mogu govoriti samo sva tri clana predsjednistva. Ali ako Izetbegovic ima nesto protiv Srbije odkund onda izjava da BiH u Srbiji ima prijatelja? Da to nije stav samo jednog ili mozda dva clana predsjednistva?
Za sat i po 100 komentara o trivijalnom sastanku.Nista novo , bacis kost plemenima i oni se glodju do nove trivijalnom vijesti. Kao ova dvojica se pitaju nesto a sviraju sto EU naredi.
Dva vepra i 500 kg mesa!
S obzirom da Ivanić govori za manji dio bh. stanovništva, kako njegovi stavovi mogu biti i stavovi BiH, ali Izetbegovićevi, kao predstavnika većine - iako mnogi od nas nisu glasali za njega - nisu stavovi naše zemlje? Da li se to srpski stavovi u BiH broje duplo u odnosu na Bošnjačke ili Hrvatske. Na stranu sve odvratne stvari koje Izetbegović radi, za koje zaslužuje da leži nekoliko životnih kazni, ali kada je njegov odgovor na Vučićevo nasrtanje na BiH u pitanju, tu je upravu.
Što vas ubija u pojam ovaj popis. Kakili ste kako ste većina prije njega. Sad kad se ustanovilo da ste zapravo manjina, slomiste se da se ne objavi. Teško vama kad sami sebe lažete i u svoje laži vjerujete. To je bolest. A to za konstitutivne narode je najače. Kad vama kršenje Daytona ide na ruku, poserete se na njega. S druge strane, kada vam odgovara, onda je sveto slovo. Ne može i jedno i drugo. Ustav nije švedski sto da uzimate šta vam se dopada. Ili sve ili ništa. @OperaZaRabiju
Ne podrzavam Bakira, ali ovaj mamlaz kaze da ne moze jedan clan predsjednistva davati izjave u ime BiH i odmah zatim sam da izjavu u ime BiH.
Tuzna li je sudbina svih naroda dok imaju ovakve nakaze da ih "vode"!!!
eto tvoji jesu.
VUCICU CETNICKI VOJVODO MARS IZ MOSTARA I BH
mostar je srce sandžaka!
Izetbegovicevi stavovi su izdrkotina kao i ivanovicevi.. A bosna je cirkus