Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznati bizMismen krmoglavi:)))
Ekonomski sunovrat RS-a, Federacija daleko bolji dio BIH “Oni su prodali Telekom, imali PDV, imali 11 godina vremena da nešto urade, standard je pao, potrošačka korpa ogromna, stanovništvo se iseljava, pada natalitet i onda o čemu to pričamo i šta je to bolje nego što je bilo, a zaduženost raste gotovo geometrijskom progresijom”, rekla je ekonomistica Svetlana Cenić. https://www.youtube.com/watch?v=2USATtjkyww
Tamo je Šarovića trebalo poslati, a ne ovu ojebinu...
Normalni gradjani Republike BH, svih etnickih grupa su glasali za tebe jer su smatrali da si i ti NORMALN. NISI, i ti si cetniko kopile kao i Karadzic. Zasto, SVJESNO I NAMJERNO SI SPRIJECIO ZRTVE GENOCIDA ZAJEDNO SA KATOLICKIM CETNIKOM COVICEM DA TRAZE ISTINU I PRAVDU U HAGU. To je je krivicno djelo opstrukcije pravde prema zrtvama genocida i zbog toga i ti i Covic ste SAUCESNICI U GENOCIDU. JA TI OBECAVAM DA CES ZBOG TOGA ZAVRSITI NA SUDU cim gradjani bh maknu troglavu fasisticku azdaju.
🐖
MDMA🐖🐖🐖🐖🐖🐖
Hoce se zaibretiti kad vide tijelo covjeka sa krmecom glavom
eurokrem🐖🐖🐖🐖🐖
"summitu" Zar nemamo bosansku rijec za to ti anglo-cifutski pedercicu koju pises ovakve vijesti ?? Drugo, to nisu nikakvi poslovni ljudi, nego uhljebi koji nemaju absolutno nikakvo poslovno iskustvo.
Imace izlagnje na temu: Kako utusiti Spiricev krompir a da raja ne skonta?