Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanicu...sve je pravilno rekao...sta ti hoces da negiras zlocine genosidne....jebi si mater
@BilbordBosnjeee Krme genocidno - fasisticko.. seri krmaci koja te rodila u onu stvar , pa onda gurni tu svoju vlasku cunu i razmazi malo to po toj smrdljivoj pecini .
@BilbordBosnjeee Kad vec volis da seres znas li onu: "Sere Srbin ispod krsta brise dupe sa tri prsta"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne vidim nista pogresno u izjavi Izetbegovicevoj... Jel' to nesto slagao mozda?
mislila sam da ovo necu nikad reci : slazem se sa izetbegovicem
To Bakee
haha, kako mladjo fino sad asistira baketu za lagane politicke poene... kakva je ovo masina, ni Pep ih ne bi ovako ustrojio.
Ma zločinačka i genocidna tvorevina nije samo blajburg nego i aušvic, to treba pod hitno ukinuti da bi se zautavio dalji razvoj fašizma.
Od kad je Cetniku odnosno dikanu ponizenje da ga zovemo vlahom - ne vjernikom jer naprotiv bi on da bude musliman? nigdje logike...
Smijesno Bakir imitira Harisa i dize tenzije pred izbore. Procitano davno.
Bravo Bakire... tako se govori, tako se podsjeca na istinu, tako se samo moze naprijed... a nikako gurajuci istinu pod tepih i zeleci da se istina zaboravi.
Svaka negativna naredna reakcija je udaljavanje od pobjede na opštinskim izboima. Samo izvoli!
Sumska na aparatima :))
opet djikansko spinovanje,:))de nesto novo i kreativno mani se gusala jadan ne bio!
Jedina reakcija gospodine Ivanicu treba da bude pozitivna, jer Izetbegovic nije nista slagao, poznata ti je istorija Banja Luke kada su je porobili, unistili, zapalili, protjerali, preimenovali imena naselja, unistili sve sto je podsjecalo na hrvate i bosnjake. Prihvati istinu bice ti lakse.
Pa Bake rekao samo istinu, a to najvise i boli.
Nikad fashisti da shvate da su zijanili Kome ne odgovara fino torbe u ruke pa pravac Srbija
VLASKI BEZOBRAZLUK NEMA KRAJA.
ćuj riđobradog bakarnog bakira, babinog sina...! ko da je tek iz sefa izašo, glanc nov, uhranjen i upeglan!