Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to nismo znali.
A šta bi i da jesi član eu,....prosio za pomoć po Briselu, koja korist od eu ako ste VI SVI U VLADI nesposobni za sve,od pregovaranja pa do vođenja države
marš u svinjac
Nema sta vrlo inteligentna izjava od vrlo inteligentnog krmeta..ovaj treba i da bude jos vise placen da nam otvara oci....?
BiH nije napravila ni jedan korak prema EU... BiH je mafijško-fašistička država, srednji vijek Serem se na Bosnu i Hercegovinu kao i njene stanovnike jer glupljeg naroda nisam vidio
Sto se mora u EU? Zar se nije borilo i ginulo za samostalnost? I sto onda u neku uniju?
Ma ovo ovako moze do 3000 godine. Stalno zabrinuti, moraju se domaci politicari osvijestiti, a niko kurcem da mrdne.
Preko milion ljudi su već članovi EU...ide još ljudi, i ide! Bravo za vlast! Bravo za političare!
A ti kao nisi politicar, pa ocekujes da neko drugi rijesi probleme. Idi u 3 pm...
@Rukfas100 Rotarijanac...
Sa tobom i drugim marionetama kojima se konci za upravljanje potežu iz Beograda, odnosno iz Zagreba, izgleda nikad nećemo u EU. Kad će ovaj jadni napaćeni narod shvatiti da je njegova kuća u Bosni i da se u njegovo ime odlučuje u Beogradu i u Zagrebu SAMO I ISKLJUČIVO RADI INTERESA beograda i zagreba, A NE RADI INTERESA NARODA!
A Beogradu i Zagrebu konci se potezu od negdje drugo opet.
Kako bi ste svi vi sto ste na vlasti u hapsani zavrsili kad bi usli u EU to bi bio razlog za novi kalendarski praznik!
po tebi---NIKAD
Ti sad to skonto,,,,
jakako.....od Vas (naših mudrih i poštenih vođa) a ne od nas (fukare kojoj vi krojite kapu)
mos postat gradjanin unije samo ako se ispalis odavde