Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mi je covic nejasan hrvatska tuzi srbiju za agresiju i genocid a on ovdje drzi stranu beogradu
@joha Jasan i te kako, nastavak sramnog pakta Milosevic Tudzman Karadzic Boban Dodik Covic narode oprez
Trcanje u Srbiji na savjetovanje za svaku sitnicu, nepostivanje Ustavnog suda, osporavanje bosanskog jezika, nepostivanje prava povratnika, postrojavanje jedinica Vojske bez saglasnosti predsjednistva, pozivanje naroda na nepostivanje odluka, svojevoljno tumacenje dejtonskog sporazuma, velicanje ratnih zlocinaca, nepostivanje zrtava... zar to sve nije vaninstitucionalno, protuustavno i neljudsko djelovanje?
Ovo nije bitka Bakirova niti se Bakir treba identifikovati kao neki čimbenik u procesu reaktivacije tužbe. Ovo je bitka onih koji zaslužuju istinu i pravdu. Ovo je bitka nastradalih majci kojima su djeca poginula zbog četničkih JNA granata i snajpera. Ovo je bitka običnih penzionera koji su gladovali i smrzabali se. Ovo je bitka i onih koji su preživjeli strašno vrijeme i koje nikada neće moći nadomjestiti.
Kako u srbiiji,opsta 150000 bosnjaka,ako su hteli da pobiju i istrebe muslimane,za zločine trebaju da odgovaraju pojedinci,a ne anatemisati jedan narod i državu.
k nozi keru
pa sanđak je srbija a ne Bosna. Srbija je pokušala da osvoji Bosnu i zato je i bila agresija i genocid kao posljedica Slobinog sna o Velikoj srbiji.
vec se izjasnio..sta ce gubiti vrijeme i nerve sa vama koji radite protiv svoje zemlje, koju ne smatrate svojom, nego otvoreno i bez stida radite za srbiju.
Ali gosp. Ivaniću ; pa sve i da nije , agent Softić imao ovlaštenja , ...zar ne bi bilo normalno , da članovi Predsedništva države BiH jednoglasno to ovlaštenje expresno usvoje? Vaše objašnjenje ( a pogotovu objašnjenje stožernika Čovića) je prazna ubleha za malu decu. Država se tako ne vodi i samo nam recite još da li bi takav vaš postupak ( ali i postupak stožernika ) mogao proči kojim slućajem u Srbiji ( ili ti u Hrvatskoj) ?
Izjasnio se vec o reviziji, smatra da ju treba podnijeti.Ne znam sta nije jasno.
ovaj ocigledno predstavlja Srbiju a ne Bosnu i Hercegovinu. Sta radi ovdje onda
To je delo pojedinaca a ne naroda,vi ste pokrenuli zlo,i niste naučili ništa iz prethodnohg perioda,želite da dominirate nad ostalim narodima,opet donosite loše odluke po vaš narod,susedi imaju pomoć matice,kad cete vi u evropsku uniju,kad ćete osetiti napredak,vi umesto da idete napred,vi idete prema 1992.godini,pametni su već na verme napustili bih,ne žele da dožive još jedan rat,koji je neminovan.
Nastaviš li pisati gluposti naci cu te i skarati.....ok??
Ivanicu ako Srbija nije agresor, sta je Vucic radio na Jevrejskom groblju i pri kojoj srpskoj formaciji je djelovao, nadam se da si ga to pitao na sastanku, sta je on trazio u tvojoj i nasoj drzavi u doba rata, nadam se da si mu to i prigovorio ti koji jedes hljeb od institucuja drzave BiH.
Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Samo da provjerim ovo. -------------------------------------- NABIJEM VAS NA TUKI NA SVE TRI STRANE . Evo i sam sebe cu da prijavim za vrijedjanje pa da vidimo st ce e dogoditi. Koje smece ---- klix.
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
To Bakire,samo zezaj ovu raju,ali vodi racuna o dozi!
Postroj III puk hebo ti on mater gicu prasicu.
krme jedno destruktivno tebe covjek kada sretne na cesti treba na drugu stranu preci, mrzis Bosnjake kao i Mladic i Karadzic
@senadt.mnogi oni za srbiju rade i pokuśavaju da otmu śto nikad nije nit će uspjeti. a vlasti u srbiji valjda netrebaju se bojat ćega.jer to je protiv reźima Milośevića. A neznam ko je tad ućestovo pa sad drhti i zavađa opet i stvara mrźnju da bosna mrzi srbe i zato reviziju..srbi otvorite oći.