Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misliš da je Seka mekša ?
Jesi lud ti čovječe?!? Nema šta ni Izetbegović, niti bilo ko drugi biti tvrd ili tvrđi po pitanju granice. Neka se potpiše sporazum kako je utvrđeno Badinterovom komisijom! Granica je SREDINOM rijeke Drine!!!! Kasnije se može ili ne mora potpisati neka razmjena. Sve i da nećemo nikakvu razmjenu i to je pošteno. Ne tražimo srbijansko ništa.
Čuj molim te, prijateljski srbija nudi nama da im damo dio teritorije. Pravo je vucko naporan, tvrdo naporan i dosadan. Daće nam negdje drugo zemljište u zamjenu. I to dobro zemljište. Ne treba, ako je tako dobro ostavite ga sebi. A lovu na sunce od korištenja hidropotencijala Drine, kako je ustvari i praksa u svijetu o zajedničkom korištenju. ;)
Neće Ivaniću zbog izbora nego zboj države, koju bi i ti trebao štititi
Mamu ti podlu za koju drzavu ti radis od cijih poreskih obaveznika primas platu????
A ti bi onako od srca svu Bosnu poklonio Srbiji, e nece noci piši kumu gliši
Sta ovaj debil prica,zna se kuda je granica,ni centa je pomjerati....
ne treba nam granica sa srbijom, ima geografska karta i dosta. kao ni sa crnom gorom ni sa hrvatskom (al tu je EU postavila granicu i ragraničila nas)
neka mu neko stavi jabuku u usta
Izetbegovic je oduvijek i kod stranaca i a sa domacim partnerima bio tvrdog shvatanja. Ja sam za to da nas komsije postuju i postuju nase granice al Izetbegovicev nacin rada je naopak i ne doprinosi time da se odnosi poprave.
Izetbegovic je oduvijek i kod stranaca i a sa domacim partnerima bio tvrdog shvatanja. Ja sam za to da nas komsije postuju i postuju nase granice al Izetbegovicev nacin rada je naopak i ne doprinosi time da se odnosi poprave.
bosanski Srbi , izdajnička sorta BiH nastala od bošnjačkih pravislavaca koja je potpala pod mentorstvo velikosrpske ideologije preko Drine i sad bi da im ustupi pola BiH , e kurko velikosrbi.
Da,da gospodine Ivanicu. Naravno, moglo bi se reci i da ce Ivanic zbog nadolazecih izbora biti jos tvrdji po pitanju granice sa Srbijom, zar ne? Zbog cega je vasa teza tacnija od ove moje?
Dace to Bake u miraz, samo dok izbori prodju, zet je Sr.
Raspad SDA loading 54% ™
Sćepo bi je sutra predao vlasima da se ista pita u ovoj drzavi Scepina stari bandit.
čuj on branio interese rs-a u predsjedništvu bih bih predsjedništvo je da brani interese bih a ne entiteta ovog izdajnika pod hitno izbaciti iz predsjedništva
Granice BiH su utvrdjene davnih dana i takve ce ostati.