Komentari (520)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je poglavar DINASTIJE retard... Bošnjački narod mu je na prvom mjestu, a nije ovo u stanju bio uraditi u dva mandata,nije ni mogao,od ljepljivih prstiju,za koje su se SLUČAJNO ljepile razne monete,zlatni satovi,dijamanti,zlatne poluge... DINASTIJA MORA PASTI! OKTOBAR!
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
Samo 20% vraćeno Vakufske imovine i nije potpisan sporazum.Ma kakva politizacija???Svi su ugroženi samo Bošnjo nije!
Bakir je alfa i omega nastanka Islamske Države na Balkanu! Take beer, Alahu Erdinger!
@MojneTi3 KOMUNJARE UVJEK STANU NA STRANU SEPARATISTA I AGRESORA,PODRSKA POGLAVNIKU BAKIRU ! ALLAH I BOŠNJACI
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Igrica pomozite baketu da pokupi sve pare > http://www.6yka.com/novost/138606/jeste-li-zaigrali-novu-igricu-pomozite-el-baketu-da-mazne-sve-pare
Da barem mi bosnjaci to zelimo bilo bi dobro ovaj lupa po svom.
Dont bi hepi, bi vori, kuca ti gori....
Kakav sporazum, jeste li vi normalni. Da radnik musliman svakih pet minuta ide da klanja. Ja prvi ne bih muslimana zaposlio, nema tih para.
Laički gledano. Ako se vlašine bune, ima tu nešto dobro.
Staviti van snage ugovore sa Katoličkom Pravoslavnom crkvom dok se sa IZ ne potpiše
@Europa7 Sigurno su ti se sad gusle polomile nakon ove guslarske istorije. Pitam se koliki idiot trebaš biti da bi vjerovao u ovo što ti pišeš.Evo malo o ČINJENICAMA, u Južnu Ameriku pristigoše Španjolci i Portugalci i za samo 150 godina, domicijelnim stanovnicima iskorjeniše jezik, vjeru, kulturu, sve i nametnuše "svoj jezik, kršćanstvo i sve ostalo" . Civilizacije koje su tada isključivo nasilnim metodama uništili i danas slove za jedne od najnaprednijih.
@Europa7 Janičari o kojima pišeš Turci su uzimali po jedno muško dijete i to isključivo iz siromašnih porodica sa puno djece koje su se uglavnom bavile stočarstvom ili ratarstvom, odvodili su ih u Tursku davali u najčuvenije škole i obučavali ih u to doba najbolji učitelji i tako isškolovane uz novčanu pomoć samog sultana , vraćali se u svoje zemlje i tamo gradili, mostove, puteve, česme itd. da su ostali u svojoj zemlji ili bi čuvari krava i ništa drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1993a opet na djelu... hrvati i srbi se udružili u UZP!
Bosnjaci nisu ninako smjeli dopustiti sebi da vodeca partija bude iskljucivo vjersko-nacionalnog karaktera. Ovo je nevjerovatna greska zbog koje te mogu smatrati i za neozbiljna sagovornika.
A HDZ nije vjersko- nacionalnog karaktera, SDS, SNSD takođe pa u RS sve škole, općine pa čak policija i druge entitetske institucije obilježavaju nekave svetce kao svoje "slave".
Sta ce zloce drugo raditi nego muslimanima praviti probleme na sve moguce nacine!
Srpska i Ustaska posla!! Srbi vjeciti sveti ugrozeni narod i Covic fasista kojeg bi se i A. Hitler postidio!!
Kakav je poglavar DINASTIJE retard... Bošnjački narod mu je na prvom mjestu, a nije ovo u stanju bio uraditi u dva mandata,nije ni mogao,od ljepljivih prstiju,za koje su se SLUČAJNO ljepile razne monete,zlatni satovi,dijamanti,zlatne poluge... DINASTIJA MORA PASTI! OKTOBAR!
Ma sve UGOVORE sa vjeskim zajednicama treba PONIŠTITI !!! Neka se finansiraju iz članarine i donacija svojih vjernika !!!
Osjeca se vrijeme promijena. Babin mali pada ko kruška, i spreman je na svašta, ali tužno je što ce škutor i šatorski pjevac ostati kao fini momci, jer pada samo jedan. Ali neka ide babin mali, trebao je i ranije.
Ma nebi to on...
ehehehehh... slusam izjavu Covica kao njegov kabinet se oglasava da demantuje kakira, jer eto covic se brine za bosnjake ali u ostvarenju ciljeva mu smeta bakir ono izmedju redova... Ono sto je kakir uspio je da pokaze bosnjacima i svima ko su u stvari mladen i covic, jer mladena ne bi bilo bez bosnjla, a ironicno ni Hdz ni Covica ne bi bilo bez sda i bosnjaka, jer su oni uzdigli hdz i covica nakon sto ih je sdp prizemljio,
kako tu u sda nem pametna covjeka, to su i dozvolili sve ovo sto se desava... a primjetne su u i harange na njeg ali i sve u drz.institucijma koje diktira Toranj u sarajevu po nalogu srbije i Sanu, od polic.agencija, pravosudja itd itd..Cilj..dovesti podobnog Bolesnjaka sosona kao onaj Hodza u beogradu, seseljev i milos.drug