Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko vas vise jebe. Godinama se kao politicki nadmudrujete, a ustvari pusete u istu tikvu.
Ključna stvar u ovoj izjavi su odgovori na pitanja koja Duduku postavi Ivanić, dakle : Boska, Bobar, BBInvest banka ( interesantno sve s " B " ) . . . Duduk raji baca lizalice o "opstojnosti PC" a ne govori im od čega će živjet u takvoj PC ... ? ? ?
U slucaju rata kontrolu nad RBIH bi sigurno isla na stetu cetnicima...
Die Story zum Clip http://www.faceblogs.eu/index.php/meinungen/459-gray-state-movie-reality?lang=de
SSSI...........svi srbi su isti..............Smradovan=Srako=PENISSJEDNIK do-dick=Peđa Kojović=Mladen svinjoglavić=tek rođena srpska beba
FUCK YOU ALL!
treba cavica postaviti za predsjenika rs-a
Nemoj, morao bi igrati za njih pa bi se pokenjao na sve dobro što je uradio. Ja bih njega za predsjednika Federacije. :D
Ne treba. Treba normalnim putem težiti ka dobrovoljnom ukidanju entiteta. Razvaljivanje je za divljake i napravi više štete nego koristi.
SVI STE VI REDOM, PA I TI IVANIĆU, POLITIČKI NEŠKOLOVANI I NESTABILNI! _"Optužbe predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika da se Savez za promjene približio vlastima Federacije BiH su smiješne." A PRIČAŠ O SARADNI SA FEDERACIJOM I O SUŽIVOTU? DA LI TI JE JASNO IVANIĆU ŠTA SI KAZAO?
@bcde Slažem se s tobom po pitanju "lijeka" ali ako su Oni fašisti ko su antifašisti? Nema u Bosni ni političke snage ni pokreta ni stranke ni naroda koji bi ponudio taj "lijek". Ako misliš na Bošnjake, 90% njih ne bi ni trepnulo na odvajanje RS od BIH što je pokazala i policijski pogrom mup rs protiv Bošnjaka . Dakle, slažem se po pitanju lijeka ali nema liječnika.
Ako je šta smiješno, onda je to što se na ovakav način utrkuju ko je "veći" Srbin. Gora situacija od ludačke košulje. Tu napretka teško može biti.
"A Dodik bi trebao da kaže šta se dešava sa Boskom, Balkan Investment bankom, Bobar bankom, a ne da skreće pažnju na nešto što ne postoji. To je njegova taktika koja već postaje dosadna", ističe Ivanić. LEGENDA!, samo treba malo vise Suradjivat sa Komsicem...BRAVO!