Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam lično stava, da laktaški vožd treba ostati na vlasti u bosanskohercegovačkom entitetu RS, iz jednostavnog razloga, jer isti je entitet kao naprijed doveo do ruba ambisa, izgubio je kredibilitet kod bilo koje ozbiljne institucije, a samim time i entitet, jer u stvari laktašenko je personifikacija entiteta..
@Mihajlo Pupin Ne, ne brine me niti najmanje, zapravo raduje me. S laktašenkom u ambis..
@mihajlo Smrdin usmrdio si se.. :-)
Ivanicu dok srbi iz manjeg BiH entiteta skontaju, Dodik ce da snimi cd i duet sa bajom malim knindzom... i odrzi par koncerta po trbinju, laktasim itd.
On i jeste klovn u svakom smislu te rijeci...
Klovnovi rade u cirkusu............nakaradni svetosavski političari se bore za genocidnu tvorevinu nakaradnu izdrkotinu RS..............Do-dick=klovn, nakaradna izdrkotina RS=cirkus
Pa nemoj mu laskati, nije on klovn...to je fini čiko što nasmijava narod (posebno djecu)Dodik je nešto puno gore...
Nema on sta da pravi, on jeste politicki klovn.
svi cemo mi od gladi pomrijeti, samo ce se to u RSu prije desiti... da narod samo MALO oci otvori.. svima bi nam bolje bilo..
Joj kako volim ovo citati kad cedo napadne cedu,ma milina brate! Dodo sad ti demantiraj ovog Ivanica! Oboriiiii!
E moj Ivanicu, kol'ko ti je trebalo da to izustis! Pa on je to otkako ste ga postavili na to mjesto. Samo taj klovn pravi ovcama sve vas u RS-u.
Tuzno je sto se onda ostali politicari smatraju ozbiljnim :P
Ha ha a ovaj bi ko biva bio bolji. pa pola od tih 12 godina Dodikove vladavine je bio sa njim u savezu. Bolji je i Mile od ovog klempe.
Ivanicu tebe da nije trebalo bi te izmisliti...za koga bi inace nase komsije muslimani glasali...za tamo neku handzarovsku SDA
Al vam proda sve firme u entitetu...klocevi.
ma i ti si Ivaniću krme jedno veliko
http://www.youtube.com/watch?v=6qbKNMZgvZ4