Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu KURAVA o poštenju. KAd ne bi na usta moro bi na nešto Mladen AKA Krmeća glava. Rijetko viđeno ljigav i odvratan gad bez trunke morala !!
upravo zbog ovakvih bandita srpski narod nosi breme genocidnog naroda, jer oni nemaju hrabrosti da se suoče sa prošloću i što je najgore oni negiraju udruženi zločinački poduhvat i genocid a to je najbolji znak da su spremni sve to ponoviti!
strašan zločin...jedna kafe kuharica i par oficira potrošenih iz intedantske službe...pihh
Jest se Mlađo prokurčio....
Svi su zločini isti! Teško tebi, predsjedavajući kada si pao na ovako niske grane. Postao si kao horoz na dimnjaku!
Ova izjava je jedan (u nizu) neoborivi dokaz da je Ivanic samo jedan dvolicni i fasitoidni bijednik kojeg debelo placa narod Bosne i Hercegovine. Za uzvrat dobijemo ovakve gnusne izjave. Zao mi svake poginule osobe, ali ovakva zloupotreba ratnih zbivanja je ispod svakog nivoa ljudskosti i politicke profesionalnosti. Fuj bjednice! I tvom djelovanju ce istorija jednom suditi!
Nekom Republika, nekom Protektorat.
@bosman345 I ti si nekada imao Republiku.
Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju je utvrdio da je kolona JNA bila legitimni vojni cilj, a sudovi u Londonu i Beču ustanovili su da nema dokaza na osnovu kojih bi se moglo utvrditi da je u Dobrovoljačkoj 3. maja data naredba za otvaranje vatre na kolonu JNA, te su oslobodili odgovornosti bivše vojno-političke zvaničnike BiH Ejupa Ganića i Jovana Divjaka.
NIKO LAGAT KO SRBIN NE ZNADE,samo svoju istoriju imaju.Da bogda slavili jos Kosovskih bitki i kraljevica marka,FUY..
Šteta je svakog života koji je izgubljen u ratu. Rekao bi da je šteta i propale Jugoslavije, da nije velikosrpske agresije i ekstrema iz ostalih naroda... Mogla je to biti prosperitetna država, mogli smo braniti jedni druge, treće, ..., biti zajedničkim snagama konkurentni na svjetskom tržištu. Ovako smo samo vječno posvađani siromašni poslušnici stranih banaka i kompanija, i njihov poligon za buduće ratove. Mogu ih na žalost inicirati kada god to požele.
Dovoljno je vidjeti svojim očima i čuti svojim ušima šta kaže čovjek koji je bio komandant JNA i koji je bio u Dobrovoljačkoj. https://www.youtube.com/watch?v=6qvn-E03HK8 e sad ako laže koza nelaže rog Ivaniću
a i jest bilo smijesno da dolazite u dobrovoljacku da odajete pocast ubicama a li vama moze sve stati u dzep vi ste ljudi bez srama i obraza
SUSTAV ZA VARENJE: Pangest je prirodni proizvod namjenjen osobama koje konzumiraju obilne obroke ili „tešku“ hranu koja opterećuje probavne organe, te izaziva nelagodu ili bol u stomaku, osjećaj težine, nadutost, proljev ili zatvor. Više detalja na lokaciji: www.nap.ba/new/vijest.php?id=24216 Napomena: Govnjivu nacionalnu povijest nije moguće liječiti farmakološki.
Rece buducu predsjednik šumske a mile hasisar ide u predsjednistvo..
Ja bih da mu se da sudski epilog i direktan prenos na BiH i srbijanskim medijima. Dovoljno je vidjeti slike na Skenderiji 2 maja (!) gdje je pocinjen uzasan 'zlocin' na naoruzanim rezervistima koji su posli tramvajem na cevape pa slucajno izasli kod Predsjednistva!
Zlocin je sto te caca nije izdrko na kamen da krmaca moze pizdu ocesati