Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi normalan sa Šumadijom genocidnom i UZP-ovcima nosiocima genocidnih i agresorskih gena zajedno u EU???
@18NevesinjskaPuska75 Pa to više govori onda o toj famoznoj EU! ;)
@18NevesinjskaPuska7.... A sta ce ovi izrodi na kontinentu nego se tjesiti pricama o genocidu.A nastali na Turskom genocidu. I onda ih Babo Alija ostavi u amanet tim istim genocidasima.A on se izjasnjavao ka Srbin.Perverzna ta tranzicijska ljudska skupin, koja sebe naziva Bosnjacima,nekad Muslimanima.Za druge su samo Poturice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
O cemu vi pricate gospodine Ivanicu.Pa vi i vasi iz RS a sada zajedno sa Covicem uporno i tvrdoglavo hocete da razvalite ovu predivnu BiH. E pa nece moci ove noci ni vasa nece do zore gorjeti.
Samo u Kantonu Sarajevo se prikupi milijarda KM više nego u tzv RS. U Federaciji BiH se prikupi oko 71% prihoda, u RS oko 27% i u Distriktu Brčko oko 2%. Međutim, kod raspodjele Federacija dobije manje od 64%, a RS skoro 33%, te se na ovaj način iz Federacije u RS prelije cca 500 miliona KM! Četalji ne bi imali ni ono malo što imaju da nije Bošnjačkih poreznih obveznika! Bakira kralju naš dokrajči RS, ODUZMI IM PRIHODE!
...podržavam obojicu, glavonja Ivanić proklamavano za EU, isto tako i glavonja Čović , a boga mole da nikad ne uđemo....što kažete ćeraćemo se svim sredstvima ali BiH ima da postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je uslov dobijanje statusa EU dalje podjela BH na fasisticke regije tipa RS onda nisam za EU integracije. Ne kontam zasto bi iko dalje dijelio zemlju da bi postao clanicom zajednice u kojoj nacizam nije problem (Hrvatska, Srbija, Slovacka, Madjarska, Poljska)? Zar je zaista nekome prihvatljivo da gleda Bakira kako ruku pod ruku sa Lajcakom, Orbanom, Kolindom itd, a povodom isceniranog terorist. napada pripisanog Islamu defiluje ulicama Pariza?
prvo ukinuti genocidnu tvorevinu nastalu na ubijanju,silovanju i protjerivanju onda cemo lako
naravno da nece. kad vide ovog glavonje pomisle da su nam krmad na celu drzave.
dobro stasi ti glavonja dosad ucinio da tako nebude? i sta cinis? kad to elaboriras bice neke stvari jasnije.
Pocinio si genocid Napali ste na suverenu i medjunarodno priznatu drzavu BiH Ubijali ste ne samo bosnjake vec i hrvate i srbe kojih je bilo vise od 30% Armije BiH Gluho bilo gdje god ovakve pogani ima ne moze bit dobra
@Istinereporter Braća spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi
@Istinereporter ne bi zbog njih, nego zbog potrebe da nabijam na kolac glave od osoba kao što si ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitam se ko je zaposlijo ovoliko ovih amdnistrativnih kurava... jos se oblace ko da je 92 i sigurno im je jos uvjek Lancome Tresor naj omiljeni parfem... ono sto su dobijale one ili njihove mame iz Iraka i Libije 70ih i 80ih... Te gutaju mjesecno po 8000km budzeta a ima ih fletorika
Gospodine Ivanicu sa takvim izjavama se stavljate u isti kos sa Dodik, Covicem i pojedinim sa Bosnjacke strane. Ja sam mislio da ste na malo visem moralno/intelektaulnom nivou i da niste u politici samo zbog dobre place. Svi znamo cak i stranci zasto imamo ovakvo stanje. Dajte pobogu manite se te nacionalisticke politike, upropastili ste jednu cijelu generaciju. Omladina i skolovani odlaze iz BiH, a starci nemaju skoro za hranu, zar vas nije sram.
Aj ne seri...
Ma ne moramo nikad ni ući, ali nećete ni vi dobiti što ste zamislili, niti hrvatska manjina, kurko vam i jednima i drugima
smesni ovi politicari sa sve 3 strane kosto kaze onaj znaci boze
dodik nije smio tražiti oružane snage bih jer zna da su mu amerikanci prošli put zavrnuli uši a čak i da je tražio ivanić ne bi smio jer zna da ovog puta ne bi imao podršku a mogli bi i njemu ameri zavrnuti uši i kao sad dodik nije htio a sad je kasno kako ih je odlazeća administracija uštrojila
Ivanicu ti si predsjednik bosne i hercegovine ti si bosnjak pravoslavac srbija ti je preko drine !
Krmak!!