Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budala
Isto kao što si stao u Vrbanjcima da zaštitiš svoje glasače Bošnjake koji su insistirali na uvođenju Bosanskog jezika koji negira rukovodstvo RS.
i ovo je jedan baksuz
Samo manit covjek moze glasat za Dodika i Zeljku !!!!! VUKOTA DO POBJEDE SVICE !!!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Samo nek se ne slaze sa čika Dodom.
Ko im je taj hebeni david sta briga koga za mladocetnika tamo negdje daleko
Providan si
Evo ga novi Dodik. Ovako je i on govorio dok nije dobio vlast.
hahaha prvi ces stati ali na sigurnom kakav ti uhljebu demagoski
Ja vjerujem da bi on to uradio. On zaista radi za srpski narod. Zivi bili pa vidjeli sta ce uraditi u vezi ovog slucaja.
Ne boli tebe debelo dupe za Davida već za tvoju fotelju.
ja ću ispred tebe neće moći ove noći
Nešto razmišljam kako bi bilo da je recimo Mirsad Hadžikadić kandidat stranke SDA za člana predsjedništva. Pripremili bi mu i šiljte i mangalu sa friškom kahvom za svaku emisiju. Ali, nije tako..Veliki grijeh je danas glasati i za SDA, i za SDP, i za SBB. I pogotovo za nihove kandidate za člana predsjedništva #pravipredsjednik
uh uh ja krmka....skonto i on da bahato ponasanje je jedini recept za politicki uspjeh u tkz rs
Fura se na DoDicka a on obicna jajara