Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maske su odavno pale...Ko je sta radio na Balkanu u proteklih 30 godina je svima jasno.
@Tugaoddrzave ISTI SI MOJ PAPIGA SAMO MOJ PAPIGA JE LJEPSI OD TEBE MOJ PAPIGA JE PAMETNIJI OD TEBE MA MOJ PAPIGA ............................... DA NE NABRAJAM DALJE
placa on taj njet na onom svijetu
.ebo konjuterma.. kontam polaze jaja kod kod mileta..
NIJE PREMINUO NEGO CRKNUO KER
A kad si cuo cuku da prica , tako nikad neces cuti vlahe koji su pocinili GENOCID da priznaju i da kazu jest i mi se stidimo toga . Nema tu razuma to je sve neznanje koje je obuhvatilo srbe koji zive u zabludama istoriskih cinjenica.
Posjeta i polaganje vjenca onima koji su bili protiv rezolucije UN,govori mnogo o tim osobama licno,o njihovim stavovoma,moralnim vrijednostima..
i zalese kadaih hrvati jebu za jasenovac a oni to isto rade
Dok god Bošnjaci budu ovakve stvari tolerisali, ne piše nam se dobro
Jebemm mater i njemu i ivaniću
Тотално небитна информација, са сваке тачке гледишта!
@ZutiGolub bravo.... i kineski znas
nemam pojma.....cccc a bas bi voljela da znam
Kakvi bolesnici memorijalna ploca za rusko "njet" ccc
Istorija sve pise i sve treba da bude zapisano :))
Poserem mu se na grob, a krmku Ivaniću da poručim da dobro promisli gdje živi.
Ekstremno glupa vijest, a Ivanić nema veze s ovim. Inače, ovom Čurkinu bih se rado popišao na grob ali daleko je Moskva.
Jbg moja greška. Sve trojici onda hebem mater.