Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan kreten u nizu za koga se ovaj prestavlja
ivan nije loš čiko ali previše voli vlast i malo je ucijenjen. inače nekada radio za sdb. ova vijest je u najmanju ruku smiješna. pa čovjeku nedostaje još gotovo 1550 glasova da prestigne onog vlajkija. a hss-nhi je jedini krivac zašto se tamo nije išlo sa jednim kandidatom, nije htio onaj udbaš tomljanović, pošto uvijek negdje nekome proda glasove pa je to učinio vjerojatno i sada. krndelja bi podržali svi, ovako tanko. a ova budala čolak! pa zar se njemu itko više želi odazvati na tiskovnu. nije dobio niti jedan federalni mandat, nema mandata u srednjoj bosni, to laže, po jedan u livnu i orašju. to je pad od 60%. kakvi dobri rezultati. pa članovi nam svakodnevno odlaze zbog njega. jadno.
pa ovaj ima i svoju ulicu..hahahahahaha...Ivana Krndelja,nekad...hahahahah..bezbeli mu dedo..hahahahahah partizan pravi!
ZNACI VISE NIJE ONA IZ DODIKOVE STRANKE SNSD, NADA TESANOVIC, NAVODNO HRVATICA? A STA JE SA VIJECEM NARODA GENOCIDNE JOS UVIJEK SVI HRVATI CLANOVI VIJECA NARODA IZ GENOCIDNE SU CLANOVI DODIKOVE SNSD?
Ivan je jako dobar politicar, i bice mi drago da takav covjek bude potpredsjednik RS-a
ovo je neozbiljna vijest. hahahaha stvarno smijesno, KRNDELJ IVAN - HSS - NHI 1737 0,30
OVAJ POJMA NEMA, CAK MISLIM I DA NIJE HRVAT.
Još jedan po.tu.ri.ca, ozgleda da ih je zafalilo, pa Čolak jedva dočekao...