Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
definitivno je bio rat , odcjepljenje planiran, nisu se ovi dzaba digli
Joj, stvarno ste nam se vise na klinac popeli! Kruzi, pa nek kruzi, sta je problem??? Kruze ovi avioni pod razlicitim zastavama po cijeloj Evropi vec 3 mjeseca, sad kao ovaj iznad BL neko iznenadjenje??? Da se nosite u mp100 sa svojim besmislenim huckackim pretencioznim klikbajtovima, nabijem vas!
Ispitati da li je Hrvatska koristila zracni prostor Bosne i h za uvjezbavanje svojih pilota? Ko im je dao dozvolu i da li su platili za ovu vjezbu? Uzeli su more Bosni i h. sad (na prevaru) uzimaju i zracni prostor. Hrvatska u obliku banane nema uslove da ima borbene avione a da ne povrijedi zracni prostor susjednih zemalja. Bosna i Srbija trebaju traziti denacizaciju i demilitarizaciju Hrvatske zbog fasisticke tradicije te genocida nad srbima i uzp-a nad bosnjacima.
Malo je glupo da ovo kazem ali isti ovaj avion je kruzio po Ukrajini dva dana prije pocetka rata , znam zato sto pratim na aplikaciji Flyradar ,koliko je slucajnost I sta se sprema I zasto je tu ,ja to ne znam .
Jel ovaj pilot pitao Dodika i Čovića, pardon Čovićevog zeta. Onog što troši po 300000KM za jednu večeru???
Jel ovaj pilot pitao Dodika i Čovića, pardon Čovićevog zeta. Onog što troši po 300000KM za jednu večeru???
Prvo da lociraju vepra, pa ce da ga love
A ko izdaje dozvolu za ulazak u vazdušni prostor BiH?
JA imal' kakav problem možda u tome.
Prco, Čovićev zet izdaje dozvole - direktor je BiH neba. Onaj što je 30% neba dao Hrvatskoj za slobodan, nekontrolisan prolaz. Onaj što napravi slavlje svoje fime BiHANSA/ kontrola neba/ i potroši 300000KM za tu jednu noć! Jel ti sada jasno. Nisam siguran, dali mu je žena još uvijek Viceguvernerka u CB BiH.
Slika đikane :) da ne bi šta pomislili hahaha
dzaba lete niko nikog ne spasi na ovoj zemlji je sve otislo u Q
baaaaaanja luuuuko i ta tvoja seeela srpska buna tu je započelaaaaaaaa,započeeeeeela mržnjom zadojeeena ,bičeš brzo ti oslobođenaaaaa,oslobođeeeena bosni povračeeeena,ljiljanima zlatnim ukrašenaaaaaaaaaaaaa,ferhadiiiiiiiiiiijooooooooo ljepote ti tvoooooje pusti ezan da se smiri srce mojeeeeeeeeeeee,baaaanja luuuuko mržnjom zatrovaaaana selam tebi i svim džamijamaaaaaaaa.
Hocete nedjeljivu jedinstvenu suverenu BIH a pozovate strane vojnike da po njoj hodaju a puskama. Pa to je bolest uma
Bolje je svima da oni/ zapadni vojnici/ hodaju, a ne ovi preko Drine i Save.
Vi Bosnje ste totalno odlijepili od ove Ruske invanzije. Prizivate ratove jade nato trupe katastrofa. A klix ratnohuskacki medij
Šta bi rekao o medijima iz manjeg entiteta i Srbije? oni su sve "dotakli" pa i samo dno mozga!
Šta kaže Milanović? Je li osudio što uznemiravaju dodicka, zaštitnika hrvata u BiH?
Evo I Francuske zujalice Rafale prelijecu Majevicu.
Neki dan u U Sarajevu šetkaju naoružani uniformirani vojnici sad avioni kruže iznad Banja Luke .Šta je sa nama u Z. Hercegovini ? Nismo šugavi , nek se kod nas bar vatrogasci provozaju .Ili računaju da je to jedini NATO teritorij u BiH
ne radi nista salje poruku :) jasno je sta sljedi