Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLATKO PAMET U GLAVU I NE POPPUSTAJ GENNOCIDASIMA TERRORISTIMA I BARRBARIMA SERBIMA, dali fassisti i maffijasu serbinu miloradu dodiku, dali fassisti i maffijasu serbinu-potturenom hrvatu draganu covicu...!!! Nema poddjele DRZAVNE I VOJJNE IMOVINE NA ENTITETE, PODDJELA DRRZAVNIH INNSTITUCIJA NA ENNTITETE, VEC JACCANJE I CENNTRALIZACIJA DRZAVNE IMMOVINE REPPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH INSTITUCIJA...!!!
HOCEMO D E M O K R A C I J U a ne SERBO-FASSIZAM DIKTTATURE SERBSKIH BARRBARA-FASISTA-GENNOCIDASA KOJI TERRORISU DRZAVU I GRADJANE BIH-E VEC DVADESET GODINA...!!! Svima kojima ne odgovara jedna Demokratska Drzava Republika Bosna i Hercegovina u svoju MATICU ruskih pripitivaca i serbobrarbara-agresora-fasista ...!!! SIKTER...!!!
SERBI SU ODUVIJEK BILI I OSTAJU JEDNA BIJEDA VAMPIRSKIH INSTIKTA BARBBARIJE I PRIMITIZMA, LAZI I KORUPCIJE, FASIZMA I TERORIZMA...!!! SERBIJA===MONSTRUM-TERORISTA-BARRBAR-AGRESOR-TERORA- ANTI-HRISCANSTVO...!!! U pozadini krsta i Isusa serbi poccinli su najgore zlocine protiv covjecanstva , barrbarije i najgorih instikta KOJE NI ZVJJERI NE POSJEDUJU...!!! I takve barrbare i monstrume vamppire, EU-a HOCE INTEGRISATI...?!!! CRNA EVROPO STA TI SE PRIPREMA...?!!! A STO SE TICE genocidne tvorevine serbskih barrbara primitizma i ubbica MI SMO SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE SVJESNI DA JE SERBSKI VAMMPIR AGGRESIJE SVE VISE AGGRESIVNIJI I OPPASNIJI...!!! BOSNO I HERCEGOVINO DODIK JE JUCE OBJAVIO RAT BiH-i...!!! Ocekivati za par dana najgori scenario...!!! Vammpiru serbiji je SIGURNO EU-a obecala integraciju ZA PAR DANA STO JE POVOD DODIKOVOM BJJESNILU I POZIVU NA ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!!
........ sta vam je , koji vam je .urac , pa nisu oni sami dosli na vlast , NEKO ih je biro ........... PROBUDITE SE !
U vihoru kao vatra bojevima ljutim vodjen palio je jedan ratnik selo gde je rodjen Ref. Sina majci iz narucja oteo je zulumcar sada kune svoju sudbu sto je janicar Na ognjistu puste kuce plakala je jedna stara iznad nje je sablju dig\'o ratnik koji hara Ref. Ne diz\' na me ruku sine ako svoje jade znades majka sam ti jer prepoznah iznad usne mladez Ref. Sjaha s konja mlad janicar baci sablju dizgin pusti majka htede nesto reci ali ne izusti Ref. P.S. šifra mi je bila,vjerovali ili ne, BHROB
Koje licemjerje,koji bezobrazluk,,,fujjjjjjjjjjjjjjjjj ovo su igre bez granica.
Dajte Ćirilu Čovi mjesto predsjedavajućeg VM gori od Špirića ne može biti a ni pokvariti nema bogzna šta.
STOP MAJORIZACIJI HRVATA KOJI ŽIVE STOLJEČIMA -VIJEKOVIMA NA OVIM PODNEBLJIMA SDP JE IZVRŠIO DRŽAVNI UDAR I SVE POSLIJEDICE KOJE BUDU U BUDUČE U DRŽAVI SU NA DUŠI SDP-a MAKSUZ SELAM IZ TMURNOG BUGOJNA
Mogu oni i vecerati i ici na masaze i u saune ali dogovoriti se o Vijecu ministara nece jer Dodik kakav god bio ne zeli vaninstitucionalno da djeluje i nece da se o vlastu u BiH pregovara izvan BiH.
Trla Baba Lan ...Dino u beogradu Pali Svjetla a u BanjaLuci vjeciti Mrak !
pozlatile ti se rijeci
Treba Sandžak pod hitno pripojiti Bosni, jer Bošnjaci nisu kompletni bez nas. Pozdrav iz Novog Pazara, najljepšeg grada na dunjaluku.
Nevracajte se vise, uzmite Azil ...nikakve koristi od vas ... bez vas nam moze biti samo bolje... sramota kako se igrate sa narodom
za tamburo.neovisno sta ti pises nepisem ti zbog toga svako pise svasta ali ti ako nisi pijan tibi trebao otici kod ljekara.
Bilo bi lijepo da su sa njima otisli i pojedinci sa svojim kometarima na ovom portalu te da se nikada ne vidimo vise.
dal su se slozili oko menija mogu misliti hhahahahahaahahahh :) mi nejedemo ovo onda dodik jedite zabe macke ima toga ovde ... koji kretenizmi od sestorke
Koja su to djubrad kad ih budete vracali ostavite ih na golom otoku, mamu im j.e .b.e.m. NAROD NEMA STA DA JEDE ONI NA BAZENIMA. KAKO VAS NIJE STID NARODA KOJI VAS JE IZABRAO.