Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi nece da rade kod nas za pare u vrijeme pandemije a ne da idu gore da rade za dzaba.
Pa nece kod nas da rade otvaraju lazna bolovanja, cast izuzetcima
Ja sam dobio informaciju da se medicinarima, i to ne doktorima, daje 120 DOLARA - SATNICA u New Yorku ! E sad zanima me sto bi neko volontiro kad vec moze imati toliku SATNICU.
U nas Seka neda nikome ni da radi ni da volontira. Ovo je dobra prilika da se dokopa Amerike. Onima koji pomažu Ameriku danas ona će dati državljanstvo sutra.
Ko da je bitno gdje ce radit kad ne rade. Mozda ce ih tamo pozivati na odgovornost...
Nismo mi imbecili,ne vjerujemo u tzv američki san i holivudske gluposti.Jebo zemlju gdje se fakultet plaća ,gdje račun iz bolnice za slomljenu ruku 12,345.56$ i gdje svak pištolj nosa. Nek ide nepismena sirotinja iz južne amerike i afrike.
Kakvo vas nije sram: " Nećete ovdje da radite", "bježite sa posla " i slični komentari pa fuj. Ja sam medicinar koji nema posao jer su posao ispred mene dobili oni koju su završili vandredno školu ili kupili diplomu još iz to dodali koju hiljadarku i imati vezu, a bome i stranku SDA, SDP i ostale. Ja bi svim svojim srcem volio raditi ali za mene bujruma u ovoj državi nema.
"...kakvu srecu "udruzenje"ima sto je registrirano u Sarajevu,a ne u Banjoj Luci gdje bi sad bili uhapseni zbog sirenja vijesti kojima se ugrozava borba protiv corone virusa..."
ahahaha, naši medicinari neće da liječe ni kod nas, nego bježe na bolovanja, a ovi misle naši levati sad će da polete 😎
@lijan e druže al kad ti kažu ideš u ameriku
Radite u svojoj državi i onako necete da radite
Ko im je diler nesto ih bobe dobro udarile u vugla... mogli bi za pocetak pomagati svojim gradjanima....
Još nam to treba … a otići će da rade za džabe, ne bi li ostali tamo za stalno.
@InteIidjentBaznijek Pa vjerovatno da ce svi koji odu tamo i dobiti stalne papire. Medjutim danas je Amerika zapravo Njemacka.