Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahrudin Radončić može mirno da spava, ovo je država gdje pošten čovjek ne može da živi i radi!
@uzap02 zivis brate u crticima jos uvijek ☺
Slikovito docarano!
Treba nama Rumunija. Veliki lopovi u foteljama, a nevine ljude mrcvare po sudovima
ovu što podržavaju SBB,sve su to novi profili sa ciljem da pljuju SDA! nisam ni u jednoj stranci,ali vala vas par je toliko glupo,primitivno i prozirno,da vam je SBB vrhunac zivota
KURVO PROCITANA SI,NEMAS SE STA SAD PRAVDATI...
SIPA se ne šali!
Osvojite Laptope, telefone i jos mnogu tehnicku opremu, preko Americke Stranice MakeUseOf: https://wn.nr/pJxgZk
uvali.on pola sbb-a i redakaciju avaza u monistarstva da savjetuju fahrine ministre cak je i omer cevra fahrin ker lice sa americke potjernice i zet jednog od njavecih bosnjacki kriminalca postao savjetnik ministra drljace
BOŽO MIHAJLOVIĆ JE SAMO LUTKICA U RUKAMA IZ(M)ETBEGOVIĆA KOJA JE PRED PENZIJU DOBILA KOJU PINKICU DA MOŽE UŽIVATI U SVOM ALKOHOLIČARSKOM ŽIVOTU JER MU NIŠTA NIJE PREOSTALO... A O BAKETU U NAS NE TREBA TROŠITI RIJEČI,SABURLI GLUPKO,KOJI JE U PODRUMU CENTRALNE BANKE MAGISTRIRAO KAKO U MRAKU PODMETNUTI NOGU NEKOME A SA TIM ČINOM ISPASTI HEROJ! FUJ,SVAKA ČAST BOŠNJACI,DA BOG DA VAM POLITIKU U KUĆI KROJILI DVOJAC IZ(M)ETBEGOVIĆESKU!!!
E moj narode Jablanicko ispustise HLADNO, vodu nam zavrcu u 11 i vi se ovim zamajavate.... pa dokle vise.... jesam li ja lud ili vi ostali?
Nema veze što su neki razgovori bili zatvoreni za javnost. Ovo što je bilo pušteno i što se čulo (pogotovo za trgovinu ambasadorskim mjestom u Sloveniji) je sasvim dovoljno da za tebe nikad ne bih dao glas. Nikad više ti se ne može vjerovati.Ti si prošlost.
"Ja prema tebi najpoštenije, ti da me hapsiš kao da se ništa ne dešava." I sve po zakonu...
Kriminalna azdaja koja Bosnju okrece,prevrce kako hoce ...jahhh
A ti pošteno fino čeljade Bosne, jednom majka rađa
@pingvinze96 Vidi, vidi scepinog kuceta:-) Sta je krme kriminalno ? Vrijedjaju te napadi na olos kao sto si ti , pa normalno...isplivate vi gamad jedna na povrsinu. Ali, kad tad zavrsite gdje pripadate, majka vasa deponija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Božo veze nema sa životom, fulio je profesiju.
Radončiću se ne može vjerovati ni da dvije ovce čuva.Ko njemu može glas dati?
@emmir1 svako ko je svjestan da nije kriv za stanje u drzavi ☺
Budale koje bi da glasaju "za nase" a da nije SDA - i oportunisticki grebatori koji se nisu stigli uhljebiti u neku drugu stranku. Slican problem sa oportunistima ima i DF. Zato malo-malo pa nogiraju negog iz stranke. Koja je nastala od ljudi koji bi da glasaju za socijaldemokrate - a da nije SDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupost da ne moze biti veca. Ni sami ne znaju za sta mu sude. A ostale politicke kabadahije i dalje se izivljavaju na narodu... Valjda ce nekad pravi lopovi doci pred lice pravde
Ne ide citanje, ha? Znam... zna to biti tesko. Ja sam tako u skoli imao problema sa skupovima. Nestalo onih stapica u knjizari pa nisam imao da kupim.
@taraba22 lomentar u skladu sa nickom ☺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pripadam narodu i zivim u drzavi u kojoj Fahrudin Radoncic osvoji stotine hiljada glasova. Treba li sta dalje pricati?
Neki Bošnjaci ovoga Šćepana krttkog doživljavaju kao Mesiju, a ne znaju da je to istureni eksponent KOS-a.
prate jedni druge ko koga kara po hotelima