Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu je bilo nekoliko napada na naše gradjane, a veoma je interesantno da poslije toga nikada nije objavljeno da li su počinioci uopšte uhapšeni. U jednom slučaju brutalnog premlaćivanja učenika u blizini tunela prema Ciglanama, vlast je pustila u opticaj priču da su ga pretukli ućenici iz tehničke škole što je teška laž!!!!
Drzite se vi zeljastih materija ..... !!
Odakle je ovaj bingas
PONOĆNE PIJANICE LJEPE SE KO PIJAVICE PROBISVJETI I SKITNICE UBIĆE ME ZBOG SITNICE I TI TZV MIGRANTI SVE GORE OD GOREG.
U ovoj zemlji imamo brat-bratu 10.000 diplomiranih pravnika. A ovdje plač i suze "kako se ništa ne može". Bolje nismo ni zaslužili i mislim kako ćemo propasti ovakvim pričama kako se "ne može..." Tko to ne vidi je slijepac.
Prilika je da se zaposle tumači za arapski, perzijski, urdu, paštu, hindu, itd.
znamo da ste glupi, ali prepisite zakone od drugih zemalja
Auuhh stvorise nasim kriminalcima, pardon policajcima posla!? Dosta je vise materije koja asocira na dragss.Radite, nema godisnjih! Zapolili ste 275 uniformisanih lica u zadnje 2 godine u TK???!!!!! Kome? za sta ? za materiju koja asocira ccccc.
@JanPalach Terenski ured na Majevicu premjestite, protegnite noge zasto vas placamo?? ahh da, da ganjate travare po gradu i da na slucajevima X punite glavu krezubim glasacima i onim drugim takodje neukim, da je ovo drzava?!?cccc mar bagro na cestu, gdje su vam patrole koje su nekada bile po naseljima?? neeema ih, ukinuli VI! DOSTA!