Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rajvosa..ebo te arapi.. nek i propadaju, samo bez araposa.. osnujte novu firmu! ....necete samo tako , nakon sto vam je uspjelo sa vispakom preprodavati yu firme, koje jedino imaju znacaja , jer koju ste to vi napravili?
KO IH J.E.B.E..SVE SU TO GLASAČI SDS-SOTOTNSKO DEMONSKA STRANKA....NEK SVI POKREPAJU...
nastavite li tako, doci ce kinezi , pa vise necete znati ni ko ni sta ni gdje....:)
@nema.. odlicno, vama bolje , nama super
Neka ih,bolje najcrnji i najprljaviji cigani nego vi zločinci u opancima mamu vam šumsku.Za vas i jeste šuma i krmetnjak i tamo ste završili.Bolje promijenite ime iz istočno u svinjsko-šumsko sarajevo
@Org.ba nema teorije, trazili ste , eto vam ih, njiha
i Dr-kadzije da nam pojasni situaciju u susjednim zamljama.. cega si ti doktor ako ne gluposti.. okreni se oko sebe , vidi gdje i s kim ti zivis i sta je tvoja buducnost... osim mrznje
Trebalo bi pocet naseljavati sandzaklije i ove iz istocne bosne tamo u lukavicu i istocno sarajevo jer ovamo u federaciji nema vise mjesta za doseljenike sa strane. samo dolaze niko da se vrati na svoje prijeratno ognjiste. svi hoce da se domognu asfalta i da zaborave kaljuzu iz koje su dosli.
Opančari koji su gladni i rove kontejnere po Lukavici pravac šumadija, fali tamo berača malina.
@rajvosa i ne spominji prokletstva, da ti se ne bi o nos razbila.. primitivni arapahosi.. imaju para , nemaju mozgova...sto li? ... idi tamo s njima , tamo ti je mjesto.. cisto sumnjam da bi te prihvatili, jedino ako si nesto ukrao, pa imas prodati.. odjebi u skokovima, je jos uvijek bas zabavno
@rajvosa.. ma sta ti znas sta se desava i u ostalom koga je briga sta ti mislis.. cuti i muli
Ovako gazda kafane iz Laktaša kažnjava isočni dio genocidne, biće jeftino stanova i duluma zemlje u Lukavici za nas Sarajlije.
Treba mi para
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.
hahahahahahaha A pokrali sve od zajedničke firme, godinama se borili da ukradu pare koje su pripadale glavnoj firmi od izvedenih radova za Arape, čitav rat radili u cilju rušenja industrije BiH. Al oteto prokleto.