Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudjujem ove sto su sarali, ali isto osudjujem i vas sto ovo objavljujete. Ovo uopste nije bitno da bi zavrsilo u novinama, a vi ste to stavili samo da bi potpirivali sukobe i svadje i imali sto vise komentara na clanku. Sramota i za vas i za sve nacionaliste (sa bilo koje od tri "konstitutivne" strane).
@blekfielder Vrlo jednostavno, ne idi ako ti toliko smeta!
Što bi osuđivao šaranje po ovom znaku?? to je likovanje i znak iz inata,nešto kao crkva iznad Potočara,tih znakova je uništeno na stotine,pogledaj na internetu,evo jedan zanimljiv primjer: <a href="http://tinypic.com?ref=2mhiyk3" target="_blank"><img src="http://i66.tinypic.com/2mhiyk3.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zasto ovo objavljujete? evo odma se ovce pale na ovo! *ebo li vas nacionalizam vise sve je ovo igra politicara a vi se raspravljate cije je sta zatucani mozgovi...fuj
@philips Srbi su se bunili kad je za vrijeme yuge slovenija stavila znak Republika slovenija. Rs je samo obican entitet i treba zabraniti i srusiti sve te znakove.
@OmarSharaf Jel i kod tebe patuljak? 😂😂
garant mirza
Živjela Republika Srpska!
ja nevdim gdje je problem tu...istocno Sarajevo je u BOSNI I HERZEGOVINI! RS tamo vamo...to je sve....neciji mutni san... :-)
WELCOME TO BOSNIA!!
Malo bezveze i seljacki, bez obzira sto mi je mrska ta tabla.
Sada ste upskali - Klix, skidaj ovo! Nije baš sve za štampu. Hoćete da neko nedužan dobije batine ili još gore, ubijen ili obratno. Skidaj kao što skidate za političare i vjerske vođe!
Trebalo ga je srusit , genocidna tvorevina i leglo fasista ...
@spiridon.gopcevic Da je blize srusio bi ga garant , eto policija sjedi samo i cuva tu limenu tabletinu konjino četnićka ... Toliko ste bolesni da neko mora znati da se ulazi u genocidni entitet zasto nema tabla dobro dosli u federaciju majmune zadojeni ...
tesko vlahu otici u kupiti zeleni sprej i iscrtati ovo znakovlje samo da se ostri nacionalizam pred izbore!
Tesko Srbe naljutiti,oni odma otkazuju dobrodoslicu, spremaju atentat,okrivljuju domaceg Turcina, nema veze jeli ili nije kriv,jos kada popiju udarili bi na Evropu.
Kažu narod se mrzi a evo fino piše dobrodošli!
Mirza Hatic :)
dnevna doza nacionalizma.
inat znak,treba to jače precrtati polumjesec i zvijezda je bezveze
ovo nije ništa kako je išaran onaj u stanić rijeci kod doboja. iscrtani su čak i kukasti krstovi i to zelenim sprejom, što jasno govori da rs ima problema sa islamskim fašizmom.
hvala ti na toj informaciji,s obzirom da je u pitanju gen0c1dna tvorevina,uništavanje ovih znakova mu dođe kao mali znak"pažnje"
sklon sam da primijetim da grubo vrijeđate pravopis hrvatskog jezika korišćenjem konstrukcije "s' obzirom". prijedlog "sa" (koji se, u slučaju da riječ koju prati počinje samoglasnikom, piše u kraćem obliku sa apostrofom) je ovdje nepotreban. dovoljno je napisati "obzirom na... " nema na čemu, i drugi puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)