Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako može NATO napraviti agresiju na tkzv. Republiku Srpsku koja je nastala agresijom na nezavisnu i priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu? Jbt pa vi trebate pohvaliti NATO vojnike sto su pobili vlaške teroriste koji su imali plan zauzeti citavo Sarajevo.
@StarmoRamboLezVe koja je nastsala agresijom na nezavisnu i priznatu Republiku Jugoslaviju
HAHAHAHHA, PA OVI SRBI SU STVARNO FENOMENI, POBILI POLA BIVSE JUGE, NA KRAJUBSE SVIJET UDRUZIO DA IH KAZNI ZBOG ZLOCINA I ONI PRAVE SPOMENIK, HAJAHAHA
srbin je dijagnoza
A Švabo vam 6.aprila 1941. sravnio Beograd sa zemljom, WWII završio 1945. ,a vi 1950. pravac Z.Njemačka u pečalbu, ni tada niste išli u DDR rusima,a sad nešto glumite stoko velikosrpska.
Kakav NATO? Zar se Srbi nisu sami bombardovali?
Sve u svrhu anti NATO raspoloženja u eresu, koji bolesnici u pm.
NATO IM DAO ENTITET A ONI OVAKO ZAHVALJUJU.
U cemu je problem? Dizemo spomenike nasim zrtvama, na nasoj zemlji.
Više vam je nestalo ljudi iz RS iseljavanjem I odricanjem pasoša zarad uzimanja državljanstva evropskih zemalja (što uključuje i da im djeca uče tuđi jezik) . Za generaciju ili dvije oni više nisu Srbi. Dignite njima spomenik, više je takvih.
@federalac2000h Ista je situacija u Federaciji...
Alex, ali ne dižu spomenike ovakvim debilozama
Sad u Federaciji treba da slavimo dan kad je NATO prečešljao krmetnjak rš...Dan kad je dobro pobjedilo zlo i kad je NATO ocistio srbogenocidase!!!
Koga boli cuna za SNSD mahalu-Istocno Sarajevo hahahah grad koji ima 2 ulice i tamo zivi mali turski janicar Bulevar.
Kako ?Pa zar nisu POBEDILI NATO??😂😂😂😂😂😂😂😂
Hoce l' stati spomenik u malo Istočno Capajebo?
Cemu zurba? Bice toga josh ;)
Pasite ovce, pasiteee