Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima izgleda rodbine i podobnih nezaposlenih, još.
Trava je zelena jer sadrži hlorofil koji je zelene boje ... ima i drugih boja, ali se ne vide zbog hlorofila kojega ima više od 2/3, pa zato prevladava zelena boja. Neki se napuše trave, pozelene i izjavljuju da će zaposliti 100 000 građana. Što su ti halucinacije, moj brate...
Nebi to bilo jemoguce kada bi imali prave strucnjake, potrebno je zabraniti dupla radna mjesta, zabraniti radno vrijeme od 10 - 12 sati dnevno, otvoriti biroe za otvaranje firmi gdje bi ti biroi prikupljali potrebne papire i gdje bi se dozvola za otvaranje neke djelatnosti morala izdati za maksimalno 20 dana. To je tako jednostavno ali od ovoga nece biti nista jer nasa vlast se bori samo za sebe, njima narod nije bitan neovisno koja je stranka u pitanju, svi su isti.
Sklon' se s komentara u mene! :D
gori ste vi koji to komentarisete a posebno koji ste to povjerovali
Jesu li ovi stvarno mislili da ce se neko (a ne 100 000) zaposliti?!
To ce bake časkom zaposliti, kao u ovih 2o godina ranije.
1000 će ostavariti, a 99000 će osaviti za slijedeću izbornu kampanju.
......ma jasno je kao dan, ali ne smije niko u brk da mu kaže LAŽOVČINO! osim buranije sa KLIX-a:)))
Rekao sam da će vrijeme pokazati svima koji ne vjeruju u otvaranje 100 000 radnih mjesta. Sačekajte i uvjerite se. Sigurno će se stvari krupnim koracima pokrenuti u pozitivnom smislu. Budite sigurni!
jel moguce da ste o tome istrazivali,pa ko je lud :D
koliko znam on je to rekao za 10god 100.000 radnih mjesta, a vala za 10god toliko će se ljudi penzionisat i samo popunit ta mjesta, eventualno neki će napustit zemlju pa popunit i ta mjesta, a da će biti novih fabrika,firmi...slabooooo
Čuj kako!? Pa kako vi mislite da država opstaje zadnjih 20 godina ba političari ginu da nam omoguće koliko toliko pristojan život.
Sigurno će doći do otvaranja 100 000 radnih mjesta u dekadi. Novalić je najavio konkretno, to će se desiti i to je realno. Oni koji znaju kako je to Češka uradila, isti način zapošljavanja će se desiti i ovdje. Pesimistima neće biti ništa jasno dok ne vide očima. Vrijeme će jasno pokazati da je sad ozbiljnost na sceni više nego ikada. Nije to obecala neka stranka tipa BOSS ili BPS, radi se o ozbiljnoj stranci koja je svijesna trenutka. Ja vjerujem da su oni svijesni situacije i da više nije pitanje da li se to može uraditi, oni su svijesni da se to mora uraditi; mi smo do zida, zato sam siguran u realnost otvaranja radnih mjesta. Treba sacekati, vrijeme će pokazati istinu.
Ozbiljna stranka, 20 godina u ublehama proveli.
Glupomjer :) čuj nije jasno, hahaha.