Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istu potvrdu pripadnik armije od-do...je dobio i diverzant i kuhar i onaj sto je djelio humanitarna a i onaj iz minhena...zato ovoliki broj boraca...stade rat svi borci...a u akciji se okrenes uvjek istih desetak jurisa a ostali navijaju...sada po pricama svi bili rambo i brus li...
@federalac2000f. pa neka napisu po kategorijama ko je sta bio...a ne svi borci...
Nikom nije bilo u interesu zaposliti ovu boračku populaciju, i tako ih skinuti sa dnevnog reda. I dan danas ima boraca koji ispunjavaju sve uslove konkursa, ali se prima stranački podobni čovjek. Poznajem visokoobrazovane borce koji nisu dobili priliku u domaćim JP NIKADA.
Većina ovih je klala srpsku djecu, žene, starce...
1. Nešto eksplodira, gledaš nečija noga otkinuta na zemlji. Pogledaš, ono tvoja noga otkinuta. 2. Trči Huso kraj tebe desno u napadu, Grmi nešto, puca po vama, Pogledaš desno umjesto Huse trče dvije noge i trup do pupka, napraviše 2 koraka i padoše. Ostatka Huse nigdje. Ne treba borcima ništa?
Ponovo ista šprdačina,istaknuti umjetnici velika šprdačina,ja za njih neznam gdje su i šta rade,ušlepo se i kunto i panto,za veliku večinu nikad čuo, je ..ti ovakvu nazovi državu.
Lopatu u ruke mjesto transparenata. Svako ko je ratovao je na kraju rata dobio certifikate i time je država isplatila svoje.
a jesi li i ti dobio cartifikat ili si biio jako rastreseni dijasporac koji nije mogao da gleda na tv sta borci armije BiH rade...mrš čobane
Nikada nisam kročio iz ove zemlje nogom , niti imam namjeru.
Izlevatice ih opet...
Neka vidi djecurlija koja se lozi na rat i gluposti kako to sve izgleda 25 godina poslije.
Neko napisa 10 jurišnika. Dva jarane moj, nekad 3, ostalih 10 diverzanata su se šlepali, a pješadija je negdje pozadi bila a tek komanda podrška i logistika? A udruženja su legalna pljačka. Ali i pored toga, neka imaju istaknuti umjetinici KS, borcima ne treba
@Mirsoamerikanac nisam da se placa iz budzeta istaknutim umjetnicima (ako to vec jesu, zaradit ce svoj ‘hljeb’) kojih je manje od 50, ali ovo sa borcima je prava pljacka.. sada treba desetine hiljada ,uglavnom radno sposobnih ljudi, svaliti na budzet/radnicima u privatnom sektoru na grbacu, pritom ljudi relativno mladi, znaci placaj narednih 30+ godina u prosjeku minimum.. znam nekoliko penzionisanih (kasne 30-ete) koji sada rade na crno i primaju penziju..
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela