Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja dajem podršku Sameru Residatu i glasam za njega....
i trebas
Onu generalsku hulju i lopinu neko treba dobro poderati na ovim izborima, a u ovom momku ja vidim kapacitet da to i uradi! Vidim počeli su ga obavještajci napadati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna Dino ko valja, a ovi miševi što pišu da Samera ne podržavaju kulturnjaci neka se pokriju ušima.
pa jasmila zbanic je godinama preko nepostojeceg udruzenja uzimala milione godisnje iz budzeta dok samer nije dosao i zabranio joj to
jasmila kadar nase stranke - to ti je ona stranka koja je u javnosti uvijek protiv sda a iza zatvorenih vrata uvijek sa i za sda.
Dino jesi li još ahbab sa Petritom?
Istaknuti reditelj preletač - istaknutom turističkom vodiču - SUPR SE posložilo!
Kaže : "da će na nivou lokalne politike učiniti mjesto evropskim prostorom" hahhahahhaha...smiješno....nema ni jedan svoj projekat, a on će nešto učiniti....smiješno!!!
Pa nije to on sastavio - to mu rade neke .dive iz IŠ za načelnika. Koliko si para potrošio do sada Crni Samere ili ti ono kako te Željko nazva prije neku noć!
moj izbor je Nedzad Ajnadzic..sretno generale..vise srece drugi put Samere ;)
Od dva zla ( Ajnadžić - Rešidat) biraj ono manje. Po meni ovo drugo :)
dino i ja podrzavam samera i nadam se njegovoj pobjedi
dobar je dino mustafic...
Samer je gigant, pri put da vidim da nekoga SDA opstruira kroz deranje plakata i davanje raznoraznih nadimaka, a pobjegli su od onoga da je "podvala" Bošnjacima. Samo udri Samere, vidiš da su se sjebali i počeli pakete za svog Ajnadžića dijeliti.
kaze bajrambarecola sa tv-a i dođe ukrade ti djetetu rucak sa stola...sit sam tog muslimanstva. kome ba glumite a propali smo moralno ko zeton nemas gdje sibicu baciti od velikomuslimana na jeziku
fulio si temu... prozor do :)
ma to je osvrt na komentare neke koje sam citao ispod a bezvezee svakom pojedinacno isto pisati @filozof071
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ponistit cu svoj, kao i uvijek...kad mi se ne svidja izbor
i mislis da opet ne mogu smutiti
@lobotomija ja svoj toliko isaram da nema sanse...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa realno ja ne vidim boljeg od Samera. Jedino što mu spočitavaju je to što nema "bošnjačko" (tursko) ime. To je SDA ovci dovoljno.
a Samer je cije ime? mozda iz las vegasa :)
hahah ma govna glupa
pa samer i jeste najbolji izbor, to bez dileme
Koliko su se pišali po samer a kada je otisao onda mole boga da im se vrati. Tebi Dino svaka cast
Pa onda neki dođu i kažu da samer nije bio dobar ministar, vako nako, a svi politički neovisni kulturnjaci ga podrzavaju. Samo naprijed Samere do pobjede