Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista se ne brinite, u zenici je toliko zagadjen zrak da ova havarija uopste nece uticati na kvalitet zraka
Ne valja kad se radi ne valja kad se ne radi.Ne mozes ugoditi nikom
Niđe veze, u p'o frke ne radi kotao u energetici, a lafo havarija u koksari.. Koga ovi mute? :)
vidiljiv je bio dim žute boje iznad dijela AMZ gdje se nalazi Koksara....AMZ je prekinuo isporuku toplotne energije gradu jer vremenske prilike su povoljne(sunčano vrijeme),ali opet je Aglomeracija nastavila pustanjem prašine na grad.....kažem da su Koksara i Aglomeracija najveći zagađivaći grada Zenice!!!!!!!! ArcelorMittal ubija Zenicu,čuva šakicu radnika,a truje oko 120 hiljada gradjana Zenice. ILI ZAPOŠLJAVAJ ILI ODLAZI KULKARNI I OSTALA INDIJSKA MAFIJO!!!!!!!!!
podrška zenici
Ma ovo su klosari iz grijanja izvrsili diverziju. Ne znaju kako da umanje grijanje zbog visih temperatura, pa lafo nestalo struje i sad kao treba izvrsiti popravku koju naravno nece odraditi do drugog (ne prvog) zahladjenja :)..Samo me zanima hoce li nam umanjiti racune za decembar jer vec pet dana u ovom mjesecu nije bilo grijanja zbog kvara na kotlu, pa sad i ovaj danasnji kvar koji ko zna kad ce napraviti pa sve to puta 2.
ako si novinar ne moras biti glup,,, da kazemo da je kriv fakultet ne mozemo,, jer je ovo gradio osnovne skole,, sta je ruza vjetrova
Malo se popravi zrak u Zenici umjesto da ljudi uzivaju, ovim ga opet pokvarise.
Gdje je vise zenicana, u srajevu ili zenici? p.s. kako su samo opisali automatizaciju sa spaljivanjem gasova k'o da je space shutle a ne spaljivanje prdeza usljed nesagorijevanja.
God bless južno strujanje zraka. GOD BLESS !
Otpuhaće negdje drugo, neće zeničane. Ubiće nekog drugog. Ma extra.