Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da si ti bio neki veliki bojovnik čim primaš mirovinu u kunama ili si bježao od Mostara do Splita i nazad po potrebi.A možda si bio i u nekoj međunarodnoj misiji. (6500 HRK). Što bi rekli u narodu HRKLJUŠ.
Po napisanom naslovu ja mislio nekakav vjerski skup.PROTESTANTI . Izgleda da ćemo u ovoj državi stvarno svi postati PROTESTANTI. Bar neće biti nacionalizma i sve ćemo lakše dogovoriti.
IMA LI GDJE ŽELJKA KOMŠIĆA HEROJA????????? JA HEROJA ISTI KAO I DRZAVA - JAD I BIJEDA. SAMO HR HB, MI IMAMO HRVATSKE MIROVINE (PROSJEK 6500HRK ILI 1650KM) I BOLI NAS ZA VASE PROSVJEDE.
BREAKING NEWS!!! bakir izetbegovic poziva sve okupljene koji nemaju gdje prespavati da mogu nociti u trezoru narodne banke bih. tvrdi da je mjesto sigurno i da je tamo i za vrijeme rata uvijek bilo vode, hrane, i struje pa kako ne bi bilo i sada.
evo cujem da muhamed sisic poziva bivse sekretarice da dodju pred zgradu vlade- kaze, bice donacija.
nezvanicno saznajem da zlatni ljiljan nedzad brankovic upravo prokopava tunel kako bi \"nasi\" zauzeli vladu gdje ce nakon zauzimanja, rucati zlatnim kasikama.
PA ONA SILA BI SPRIJECILA AMERICKU VOJSKU DA UDJE U ZGRADU VLADE...BGM SILA!
Mirno se prosetajte i onda kuci.. Nemojte slucajno praviti kakve probleme jer ratni profiteti su odlicno opremili \"specijalne jedinice\" namjenjene za razbijanje demonstracija i dobit cete po g u z i sto i zasluzujete jer ste vi stvorili ove kriminalce, stavili ih na vlast i i dalje glasate za njih. Mozete da urlate protiv Srbije, Hrvatske, RS-e, c h e t a i u j a ali nemojte da bi vam palo napamet da kazete da Silajdzic & compani vrate pokradeno i idu u zatvor. U TOM SLUCAJU PRESLI STE GRANICU DEMOKRATIJE I DOBIT CETE PO G U Z I.. Ma najbolje je da vi idete kuci i PRIZNATE SAMI SEBI DA SU VAS DEBELO N A G U Z I L I...
Pa ona sila bi sprijecila Americku vojsku da udje u zgradu vlade..heh jos samo fale transporteri i tenkovi...bgm SILA!
ne. nego me tolko boli k. za nepopravljivo izmanipuliranu masu koju mozes kupiti za 30 km. sad imaju fahra za heroja
Koliko iznose naknade za dobitnike priznanja zlatni ljiljan i koliko je vojnika dobilo ovo priznanje. U Mostaru su DVA partizana bili ratni heroji. Među našim ljiljanima ima puno onih, koji su radeći pozadinske poslove po prijateljsko rodbinoskoj liniji dobili ljiljana. I oni sami moraju svoje redove iščistiti i tek onda tražiti zaslužene benificije.
zasto ti treba live prenos da bi ih podrzao? jednostavno idi na lice mjesta ali ne, ti zelis da se najprije uvjeris da ce tamo biti dovoljno mase u koju bi se utoipio ... nedaj boze da te ko primijeti :)
Koliko iznose naknade za dobitnike priznanja zlatni ljiljan i koliko je vojnika dobilo ovo priznanje. U Mostaru su partizana bili ratni heroji. Među našim ljiljanima ima puno onih, koji su radeći pozadinske poslove po prijateljsko rodbinoskoj liniji dobili ljiljana. I oni sami moraju svoje redove iščistiti i tek onda tražiti zaslužene benificije.
mujezinovic je gigant
Ipak treba poslušati premijera Mujezinovića. Skinuti su primanja svima u državi a \"prvoborci\" se bune.