Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prethodnih 30 godina vam je bilo dobro? SDA uhljebi na djelu
Najgore obrazovanje imamo i oni kao traze povecanje plata? Idite u privatni sektor ako vam se uhljebistan budzet ne svidja!!
Haha fakat, Sivro gdje si bio dok je SDA bila vlast sto nisi trazio vecu platu uhljebu jedan sindikalni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahah skup uhljeba, teško dići dupe iz stolice, ali ako je za budžetsku platu, može i to
SDA protesti, ofirni ste......
danas odjeljenja po 12 ucenika u moje doba 34 ...3x vise posla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka Novalić podnese ostavku i svi lopovi oko njega i da se procesuiraju...
Kome da se zali privatni sektor? Opet se zale uhljebi!!
@gvardijan….A koliko ta medicinska sestra dobije platu na kraju mjeseca….min. 1.500 KM..MINIMUM, plus sve ostalo. Imam u porodici i doktore i medicinske sestre tako da ne pricam bez dokaza. Doktorica u porodic. ambul. ima dvije godine staza prije proslog strajka, 2.200 plus najmanje dvije dezure u Vrazovoj po 200 KM i…Med. sestra u ambulanti, prije proslog strajka, povecanja 1.600 KM, u bolnicama da ne spominjemo…plus privatluk, fakulteti….I….to tebi malo…
Vi koji ste dali minus na moj komentar podastrite dokaz za tih 380 KM za dezure i ja cu se odmah izvinuti ako sam pogrijesio.
Plata učitelja 1600 KM, radi 3 sata dnevno, policajca 1800 KM i otme na cesti još 1000, medicinske sestre 1700 KM I još 1000 mita i poklona. I došla bagra da štrajkuje!!!!
Plata politicara od 5.000 do 7.000 a ne rade ništa, objasni ovo i sve ok...
Sve budjetari strajkaju kako ih nije stid , djubrad jedna a sve imaju redovno , a kakvi su nam profesori kad ih predvodi Sivro izgleda je suvisno pricat
Sve placenici da se skrene paznja sa rusenja drzave, sve neke nove Kusturice.
@BIMMDDC201201 Ocito si ti druze na budjetskim jaslama i pojma nemas kako je raditi u privatnom sektoru.Probaj jednom pa ces vidjeti da ti nikada u zivotu vise nece napamet past da napises ovakav komentar.
Vidi se sve neki skolovan narod...
Ima li ko da iziđe na njih sa palicama da ih izmlati
Kad su kakvi protesti protiv Federalne vlade, onda se daje podrska, a kad neko protestvuje protiv ''najbolje vlade'' kantona, onda idu kritike i ono ''ako vam se ne svidja idite u privatni sektor''... Gdje ces njima kritiku uputiti...
Stranacka prepucavanja...Mi vama rudare,vi nama prosvjetare.
Hoćemo pare! Hoćemo pare! Hoćemo pare! mrš
Je li moguce da povecanje plate traze zdravstveni radnici….Jedna njihova dezura (imaju ih cetiri u toku mjeseca) je 380 KM plus jako visoka plata, plus veliki topli obrok. Pa ljudi, to sto oni dobiju samo za dezure su necije dvije dobre plate. Obrazovanje…Ccccc, SRAMOTNO. A koliko i sta rade….Sram ih bilo, imaju najbolje plate.
@ kingtiger Hajde pokazi tu listu gdje se ubzdravstvu za jednu dezuru dobije 380 KM.Medicinska sestra koja radi 8 dezura u mjesecu moze maksimalno na platu dobiti 10 do 15% vise.
Haha ovi ozbiljno