Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo inzinjeri hebem vas usta glupa
pozdrav za krleta iz Foće
Kakvi inzinjeri, tu rade likovi i daju ocekivano vrijeme koji su uhljebljeni sa srednjom i kupljenom diplomom iz narnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A palamudan koji je tvrdio da je zadrzavanje max 15 minuta??? Hoce li mozda snositi kakve sankcije zbog obmanjivanja gradjana?
Ah, sirote Bošnje čekaju u njemačkom kršu cigli sahat!!??
Iz Mostara do Sarajeva preko Travnika ...
Koja budala je povjerovala da neće biti problema? Hajmo sad godinu dana guslanja ovce moje...
Koliko puta po 15 minuta se čeka jeli ikom poznato
sjetimo se izjava prije pocetka radova: Počinju radovi u tunelu Crnaja: Obilaznica nema, nadležni obećali da neće biti dugih čekanja http://www.klix.ba/clanak/210122038
Cetvrta rekonstrukcija od 2000. Nije islo prva 3 puta, zasto bi cetvrti? Nemamo mi kao narod mozga, a nemamo ni mu*a. Trebalo je zablokirati cestu i reci mozete gradit kad osposobite alternativni pravac, pa makar taj alternativni pravac bio potpuno novi tunel. Sad cemo cekat i skupljat materijal za cir na zeludcu, i tako nam i treba.
Dobro i šta ti poduzetnici sad predlažu? Da se vozimo kroz neuslovan tunel i da rizikujemo živote? Svi su kukali i s*ali na Vranduk, a sad kad je lijepo proći sigurnim, osvijetljenim i opremljenim tunelom, niko se i ne sjeća kukljave, niko ta čekanja ni ne spominje. Strpljen spašen, malo žrtve, da nam sutra svima bude bolje!
Ja bio jucer u 1, cekao po 4 minute na obje strane. Bio danas, opet po 4min, valjda vam nedostaje komentara ili sta vec pa sirite dezinformacije?!
STRUKA!!!
Narode ko vas je...be, bolje niste ni zaslužili. Šutite i trpite. Šutite na bijeli hljeb, kriminal, korupciju, nepotizam, krađe automobila, reketarenje, akcize od kojih se ne prave putevi i svašta nešto. Prave vas godinama budalama na bitnijim stvarima od tunela. Al kako priznat da nam to rade "naši" kad smo indoktrinirani da su "naši" dobri a "njihovi" nevaljaju.
Sarajevo-autoput-Vitez-Novi Travnik-Uskoplje-Rama-Jablanica-Mostar = 3h i 15min
Zastoj je uzrokovan jer gospoda sa sluzbenim vozilima prolaze bez cekanja ja sam od 14 sati do 14:40 cekao da bi proslo par sluzbenih vozila pod rotacijom.
audi, passat i skoda? u jablanici umalo covjeka ni kriva ni duzna ne ubise svojim iznenadnim preticanjima
Šta je sa željeznicom ?onoliki vagoni prde.
Bit će ljeti i 2 sata ko u Vranduku.