Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo svi bez posla na Marin Dvor leći po cesti kao ovi i tražiti ne penziju nego POSAO. Kad oni mogu u penziju u ovim godinama onda možemo i mi dobiti posao.
Da sam ja politicar, ja bih uzeo pare od djece i dao ovim ljudima. Stvarno su zaslužili, Radili su punih 5-6 godina za tu penziju.
@drzavni udar. Ja sam potpuno saglasan. Hajdemo mi neki normalni i anacionalni napraviti forum i akciju negdje drugdje i to sto prije. Jer nije na portalima samo SDP, nego i mlade snage svih stranaka vjerovali ili ne. A kome se od mladih svidja bilo ko od sadasnjih pozicionih i onih izvan stranaka, neka nastave da tonu sa njima ali negdje daleko u sumi, bez struje. Vode i hrane ce imati ako se znaju sanci kao davni preci ljudskog bica.
ZASTRAŠUJUĆE, OVO SVE TREBA OTPUSTITI KUĆAMA A SLIJEDEĆE TREBA URADITI: 1. UKINUTI ENTIT REP. SRPSKA I FEDERACIJA 2. UKINUTI KANTONE I DONIJETI USTAV REP. BIH 3. NAROD TREBA IZAĆI NA ULICE I SVE BLOKIRATI MIRNIM PUTEM !!! 4. NEPLAĆATI NIKAKVE DRŽAVNE RAČUNE (VODU, STRUJU,PLIN, OBUSTAVITI SAV SAOBRAĆAJ U DRŽAVI), BLOKIRATI GRANICE. 5. KADA ZADOVOLJE GORE NAVEDENO POSTAVITI MLADE BIH INTELEKTUALCE ZAJEDNO SA NAŠIM BIH AKADEMICIMA NA VRH VLASTI KOJI ĆE DA VODE OVU ZEMLJU DOSTOJNO I POŠTENO U EU. 6. SVE DOMAĆE IZDAJICE I NEPRIJATELJE ISTJERATI IZ NAŠE BIH I ODUZETI ISTIMA DRŽAVLJANSTVA BIH !!! ŽIVJELA BIH !!!
Place Bosnjo nestalo mu rata , nema kom se vjesat oko vrata, stavio je tandzaru u soske, pa sad lize oglodane koske.
Što ste gl u pi tako ? Oni su njih poslali u penzije,nisu oni sami tražili penzije,i hoće i posao dapače ali kako kad ga nema ..
Nek se zakuha
Ovo bi trebalo u nekom omladinskom listu pisati....pravi OMLADISNSKI SKUP ! a penzije hoce...hocu i ja svasta nesto PA NEMAAAA
@Ove - a ti si kao predstavnik \"normalnog naroda\"? SDA ti normalan? hahaha pa nema gore mafije od SDA, HDZ-a, SSND-a,i SDP-a ;) e o kojem normalnom narodu ovdje govoris? ovo nabrojano su ti 3/4 BiH ;)
Neznam šta ovi nepenzionoisani vojnici traže,u kojoj to državi se dobiva penzija sa 35-40 godina starosti;svi bi mi u penziju i da primamo dobru penziju a da ništa ne radimo-pa gdje to ima u svijetu i koja to država može podnijeti.
\"... učiniti sve da takvi ljudi više nikada ne predstavljaju nas Bošnjake u državnim institucijama\" ovo su znaci protesti samo bosnjaka-bivsih boraca?
da su bogdom sve strukure stanovnistva ovako slozne kada treba protestvovati i izboriti svoja prava kao ovi \"prijevremeno penzionisani borci\" bilo bi nam puno bolje
Da hoce vise rjesiti ove vojnike...
hocu i ja u penziju...malo pecat ribe,palit rostilje po prirodi a da kapa...ako zafali para mogu malo i na crno ili otvoriti kakvu firmu na zenu...hocu i ja.
Znaju ovi dečki / mladići da ovo što rade nije u redu i da nema uslova da im se isplaćuje ono što traže, a što su im obećali !!! Nije problem u njima, nego u onima kojima protestiraju. Sve sami duduci, neradnici, važni, limuzine, plate pa i ovi jade žele mrvice sa njihovih stolova za sebe. Treba donijeti zakon o prestanku financiranja ovih momčina, ali takođe treba i da odgovaraju oni koji su lakomisleno usvojili takav zakon koji je u praksi neodrživ.
mars na posao
blago drzavi s ovakvim \"patriotama\": ..s 35 u penziju, pa onda rad na crno..bas su nas zaduzili..a tek politicari koji \"brane\" drzavu podrzavajuci sve ovo ..